Top fyld befugtere

10/06/2016 by admin

Befugtningsapparater er værdifulde apparater at have når man lider af hyppige allergi angreb. En luftfugter vil tilføre fugt til luften, som holder støv i skak. En luftfugter er også nyttige, når en person har en kold eller lider af natten hovedpine, der stammer fra overdreven tør luft inde i hjemmet.

Stadler

Stadler luftfugter, model Oskar, kommer i en bred vifte af stilfulde designs, som alle er komplementær til den hjem decor. Oskar af Stadler har en.8 gallon tank, der fylder, ikke kun fra toppen, men også på siden for i løbet af brug fyld. Oskar har en indre humidistat, at man sætter til et ønsket fugtighed procent. Når luftfugtigheden er nået (eller hvis tanken er tom) slukker befugteren automatisk. På 10 inches dyb af 10 inches lang, denne næsten firkantet design er en slank løsning.

Honeywell

HUT 200 af Honeywell er også top fyld, holder en hel gallon vand ad gangen. Stående på lidt over 13 inches, har HUT 200 en kontinuerlig tåge drevet af ultralyd pulser. Den øverste komponent, kaldet gitter, fjernes og vaskes i opvaskemaskine for nem rengøring. HUT 200 bruger også lave mængder af energi, sammenlignes med en 50 watt, incandescent pære.

Essick

Den Essick luft ED11-910 hele huset enhed holder 2 gallons af vand gennem sin top fyld rummet. Den digitale humidistat er programmerbare fra 25 til 65 procent fugt, at slukke, når det ønskede niveau er nået. Sytten og 3/4 tommer høj, ED11-910 er stor nok til at tåge et værelse eller hjem der er 2300 kvadratfod. Med lys-up displays og indikatorlamperne, er ændre filteret og justere humidistat gjort enkelt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com