Hvad er Erythritol pulver?

04/05/2010 by admin

Erythritol er et alle naturlige, ingen kalorie alternativ til sukker. Svarende til saccharose, erythritol er et hvide, lugtfri, krystallinsk pulver. Det ser ud, føles, bager og smager ligesom sukker. Erythritol er blevet brugt som en levnedsmiddelingrediens i Japan siden 1980. For nylig, er det blevet godkendt af USA og Canada baseret på omfattende forskning af læger, forskere og ekspertpaneler.

Kaloriefattige indhold

Erythritol er et meget lavt kaloriefattige indhold, med en pr. gram værdi 0,2 kalorier i USA.

Findes i naturen

Visse frugter som druer, meloner og pærer har lave niveauer af erythritol forekommer naturligt. Højere niveauer af erythritol kan findes i vin, hvor frugterne har været fermenteret over tid.

Dagligt forbrug

Et sted er mellem 30 og 100 mikrogram af natural erythritol forbrugt hver dag i vores almindelige kost.

Produktion

Ved hjælp af de samme biologiske processer, der gør gærede produkter som yoghurt fra mælk og soja sauce fra sojabønner, sukker blandes med vand og gæret med en naturlig kultur at gøre erythritol.

Virkninger for mave

Erythritol er let absorberes i små tarme og hurtigt elimineret af kroppen. Kliniske undersøgelser har vist, at erythritol ikke medfører skadelige virkninger for mave når de anvendes som tilsigtet.

Ikke-kariogene

Fødevarer, der indeholder erythritol er blevet godkendt af FDA til hævder de ikke fremme huller i tænderne. Erythritol er resistente over for mundtlig bakterier, der kan forårsage tab af emalje og hulrum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com