Hvordan skal man behandle med Narcissister

10/09/2013 by admin

Beskæftiger sig med en narcissist kan tage en vejafgift på dine følelser efter så længe. Narcissisme er en form for personlighedsforstyrrelse, hvor enkelt har en oppustet følelse af sig selv, mener han er overlegen i forhold til andre, og har konstant bygge sig selv op for beundring, selv på bekostning af andre folks følelser. Når du skal kommunikere med en narcissist, det er vigtigt at ikke tage de ting han siger eller gør personligt, eller andet han kan gøre dig føles som du er mindre hensigtsmæssig.

Instruktioner

• Må ikke deltage i magtkampe med en narcissist. En narcissist kan forsøge at engagere dig i en "Se hvem er bedre" argument eller kamp, hvad enten det er i et forhold eller på en arbejdsplads, at tilfredsstille hendes behov for at henlede opmærksomheden på sig selv. Identificere magtkampe som fælder til at undgå. I stedet for at engagere sig i dem, finde en grund til at undskylde dig selv fra mødet.

• Sæt grænser med narcissist. Lad narcissist ved, hvad er og ikke er acceptable i forhold til hans opførsel, og når han drager fordel af dig. Hvis du ikke forstår da narcissist belittles du, kald ham som han gør det for at gøre ham opmærksom på sine handlinger. Selvom narcissist sandsynligvis ikke ændre, kan han i det mindste respektere dine grænser og lade dig være alene for tiden.

• Forvent ikke at modtage komplimenter fra en narcissist. En narcissist vil forsøge at finde ting galt med uanset hvad du gør for at opbygge sig selv og synes bedre end dig. Du kan administrere din skuffelse af ikke forventer for meget fra en narcissist.

• Genkende narcissist's resultater og præstationer. En narcissist craves anerkendelse fra andre, og ved at give den til ham, kan du bevare et positivt forhold med narcissist. Undgå at give en narcissist falske komplimenter, men. Holde din anerkendelse oprigtig.

• Vide, hvordan man får, hvad du ønsker fra en narcissist. Fortæl den narcissistiske person, hvorfor de er til gavn for dig, der tillader dem at fokusere på deres styrker og føler behov for. Følelsen af at være behov for er af stor værdi for narcissist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com