Hvordan man kan øge stofskiftet med vitaminer

10/15/2013 by admin

Hvordan man kan øge stofskiftet med vitaminer

Alle ønsker at øge deres stofskifte og med god grund. Selv om vi ikke helt forstår metabolisme, vi kender resultaterne er ønskeligt: mere energi, bedre fokus og vægttab. Metabolisme er den proces, der omdanner mad til energi. Vægtøgning og alle de negative virkninger på kroppen, der kommer sammen med det, er forårsaget af en ubalance i energi. Flere kalorier forbruges, end brændt. Den modsatte scenario skal oprettes for at opretholde en sund krop. Læs videre for at lære hvordan man kan øge stofskiftet med vitaminer.

Instruktioner

• Kend dit stofskifte. Metabolisme er dybest set en række kemiske reaktioner i kroppen. Videnskaben er kompleks, men dybest set disse kemiske reaktioner fremme vækst, energi og ydeevne af kroppen. Forskellige stoffer påvirker disse kemiske reaktioner på forskellige måder, som forårsager den metaboliske sats at højere eller lavere. Den metaboliske sats er den effektivitet hvormed kroppen bevarer sin metaboliske opgaver.

• Forbedre din metaboliske sats. Der er to vigtige måder at forbedre din metaboliske sats eller øge dit stofskifte. Øge din aktivitet sats er en af dem. Træning forbrænder kalorier hele aktiviteten og fortsætter med at brænde kalorier for timer efter at aktiviteten er ophørt, hvilket betyder flere kalorier brændt. Anden måde er gennem vitaminer og mineraler. De kemiske reaktioner, der finder sted under stofskiftet er afhængige af rette næringsstoffer. Uden den rigtige vitaminer og mineraler, især B2, B3, B5, B6 og C-vitamin, vil stofskiftet bliver træg og producere dårlige resultater.

• Kost og motion. Spise en velafbalanceret kost, motion, og sørg for at tage i de nødvendige mængder af vitaminer og mineraler. Du vil ikke blot øge dit stofskifte, men dit fokus, attitude og overordnet livskvalitet.

Tips & advarsler

  • En kombination af kost, motion og vitamin indtag kan øge stofskifte naturligt.
  • Aldrig begynde en ny kost og motion program uden samtykke fra din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com