Krav til Medicare i New York

11/03/2013 by admin

Medicare er et omfattende sygeforsikring plan for ældre og handicappede. Det er føderalt administrerede og rådighed landsdækkende. Medicare er tilgængelige enten gennem privat planer, kendt som Medicare fordel planer, eller traditionelle Medicare. Staten New York tilbyder hver af disse muligheder. Betingelser for støtteberettigelse er den samme i hele nationen; der er imidlertid nogle specifikke oplysninger for New York beboere, som er nyttigt at vide, når man er ny til Medicare.

Alderskrav

De fleste Medicare indrullerede er berettiget på grund af alder. Aldersbetingelsen er 65 år eller ældre.

Handicap krav

Alder er ikke den eneste måde at kvalificere sig til Medicare, dog. Dem, der modtager Social Security handicap forsikring (SSDI) til en tilstand også kvalificere sig til Medicare. De skal have modtaget SSDI i mindst 24 måneder, medmindre de er diagnosticeret med Lou Gehrig sygdom (ALS), i hvilket tilfælde de er kvalificeret til Medicare under deres første måned efter modtagelsen af SSDI fordele.

End Stage Renal Disease krav

Nogle individer kvalificere sig til Medicare, hvis de er blevet diagnosticeret med slutningen Stage Renal Disease (ESRD). Dem med ESRD er berettiget til at modtage deres Medicare fordele enten tre måneder efter de begynder dialysebehandling, eller når de er indlagt for en nyretransplantation.

Arbejde og bopælskrav

For at kvalificere sig til premium-fri del A (hospital fordele) dækning, skal indrullerede har arbejdet i USA i mindst 10 år (40 arbejder kvartaler) for en arbejdsgiver, der indbetales til Medicare system. Dem, der ikke har fungeret de fulde 10 år har to muligheder: de kan kvalificere sig gennem deres ægtefæller arbejde år, hvis de har de fulde 10 år, eller de kan tilmelde i del A og betale en præmie for del A. Alle Medicare modtagere skal være lovligt, dokumenteret borgere.

Lav indkomst Program krav

Staten New York har flere programmer til lav indkomst Medicare indrullerede. Medicare opsparing programmer er tilgængelige for dem, der falder under 135 procent af den føderale fattigdomsgrænse. I 2010 skal en person have en indkomst under $1,219 at kvalificere mens et ægtepar ville savn en indkomst under $1,640. Medicare opsparing programmer tilbyder forskellig dækning af Medicare Co-betalinger, co forsikringer, selvrisikoen, præmier og andre omkostninger. New York tilbyder også ældre farmaceutiske forsikrings dækning (EPIC), som hjælper med del D drug omkostninger og værker for mange som en lavpris-del D forsikring. Personer med indkomster under $30.000 og ægtepar med en samlet indkomst under $50.000 er berettiget til dette program.

Tilmelding krav

Der er kun valgte punkter, i løbet af året, når begunstiget kan tilmelde sig Medicare. Først, kan de tilmelde sig når de oprindeligt blive støtteberettigede periode indledende tilmelding. Det er tre måneder før måneden, og tre måneder efter deltagerens 65 års fødselsdag. De kan også tilmelde dig periode åben tilmelding, som varer fra 1 januar gennem 31 marts. De kan ikke foretage ændringer til deres del D stof dækning i løbet af denne tid. Den endelige tilmelding frist er årlige samordnede valgperioden, som varer fra November 15 gennem 31. December hvert år. Modtagerne kan foretage ændringer de ønsker i denne periode, effektive 1 januar det følgende år. Endelig er der flere måder at kvalificere sig til en særlig tilmelding periode. De indskrevne i EPIC eller en Medicare besparelser program kvalificere sig til en særlig tilmelding periode en måned.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com