Øvelser for hals kirurgi patienter

10/29/2013 by admin

Målene for genoptræning efter kirurgi er dobbelt. Først, skal patienten udføre fleksibilitet uddannelse for at genoprette korrekt vifte af bevægelse i det berørte område. For det andet bør patienten udføre styrke øvelser for at formindske sandsynligheden for en tilbagevendende skade. Uanset om du har haft halskirurgi på grund af en skade eller nogle andre midler, ihærdigt følge din rehabiliteringsprogram til at fremskynde din opsving.

Fleksibilitet uddannelse

Udføre hals fleksibilitet uddannelse for at genoprette korrekt vifte af bevægelse til halsen efter fjernelse af skinnen. Ifølge University of Iowa sygehusvæsenet, udføre hals fleksibilitet træning dagligt i restitutionsperioden. Indledningsvis udfører enkle hals strækninger. Sidde i en behagelig, naturlige position (med din hage stukket i, og dine ører direkte over skuldrene). Starte bevægelsen ved at bøje frem på nakken, så Hagen er i kontakt med dit bryst. Hold dette i fem sekunder for fuld. Derfra vende dit hoved til venstre så langt som du kan uden ubehag. Hold denne stilling i fem sekunder for fuld. Derfra vende tilbage hovedet til en neutral position, så vippe det til side, så dit øre er at røre ved din skulder. Hold her for en endelig fem sekunder. Gentag dette to gange mere (for i alt tre sæt), og derefter vende og gentage alle øvelser til til højre.

Styrketræning

Udføre styrketræning for din hals til at øge områdets modstand mod yderligere skade. Mens du sidder i en behagelig stilling ser frem med din hage stukket og dine ører over dine skuldre, Placer din venstre hånd let på venstre side af dit hoved og presse let mod siden af dit hoved. Modstå kraften med musklerne i din nakke, at holde dit hoved på plads. Vedligeholde modstand i 5-10 sekunder før tilbageførsel, gentage øvelsen med din højre hånd på højre side af dit hoved. Efter at have optrådt på begge sider, gentage analyser til forsiden og bagsiden så godt, bruger begge hænder på panden og på bagsiden af din kranium til at give yderligere modstand. Gå gennem hele øvelsen, tre eller fire gange pr. træningssession, gradvist at øge mængden af pres du giver dine hænder som din hals styrke bygger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com