Måder at reducere kropsfedt procent

10/27/2013 by admin

Folk taler altid om måder at tabe fedt og komme i form. Der er ingen enkelt tryllestav, men at lave en plan, der indebærer at være mere aktiv og spiser sundere--- og stikning til det---kan gå en lang vej for at opnå en lavere kropsfedt procent. Ansvarlighed er også en vigtig del af en plan.

Blive mere aktive

Du behøver ikke nødvendigvis at træne som en maratonløber at tabe kropsfedt. I stedet find små måder at øge din fysiske aktivitet. For eksempel, tage trappen i stedet for elevatoren, park din bil lidt længere væk fra vores destination for at få lidt gang i, og tage hunden til en længere gåtur. Når du er klar til at starte en øvelse regime, tale med en læge til at bestemme hvordan man bedst at starte.

Spise sundere

Begynd at planlægge en sundere kost før selv ind i supermarkedet. Forberede en liste over måltider for den næste uge og de fødevarer, du skal købe for at gøre dem så du ikke ender med at vælge lettere at gøre mindre sunde måltider eller junkfood.Når forberede måltider, koge moderat størrelse portioner og kun spiser denne mængde. Derudover må ikke springe måltider, fordi det kan føre til overspisning senere.

Find en Partner

Ansvarlighed gør enhver regime mere effektiv. Vel vidende, at nogen vil tjekke op på dig, er din kost og motion rutine en yderligere motivator. Denne partner kan endda træne med dem eller dele opskrift ideer til at hjælpe med at komme i form. Du vil finde, at bringe en anden person i rutine med dig vil give dig flere grunde til at arbejde hårdt og gør dig mindre tilbøjelige til at springe træning eller snyde på måltider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com