Fødevarer, der Detox kroppen naturligt

01/15/2013 by admin

Når du afgifte din krop, gør du en beslutning om at slippe af med de skadelige giftstoffer og stoffer, der har opbygning i tyktarmen, leveren og tarmene over tid. Disse omfatter toksiner fra sukkerholdig slik, junk fødevarer, fastfood, rødt kød, mættet fedt, konserveringsmidler og meget mere. En afvænning kan udføres ved at se, hvad du spiser, da der er mange fødevarer, der detox kroppen naturligt.

Frugter og grøntsager

De vigtigste fødevarer, der hjælper kroppen med at detox er frisk frugt og grøntsager, som indeholder antioxidanter og vitaminer. Økologiske produkter er bedste, som ikke tilsat konserveringsmidler eller pesticider. Men friske råvarer vil fungere godt, så længe det er vasket før indtagelse. Bladgrøntsager, som spinat, salat og grønkål kan hjælpe med afvænning kroppen hurtigt. Frugter og grøntsager har den ekstra fordel af at være lav i kalorier, så de kan blive spist i overflod. Mange folk nyde dem rå eller juiced.

Citroner

Citroner hjælpe med at rense kroppen naturligt. C-vitamin, en kraftfuld afgiftende agent på egen hånd, er det vigtigste vitamin findes i citroner. Citroner hjælpe naturligt afvænning kroppen ved at opløse skadelige giftstoffer og stoffer, hvilket igen gør det mindre af en stamme i kolon til at udvise dem. De hjælper også i Jump-Start en persons fordøjelseskanalen.

Hvidløg

Hvidløg hjælper med at stimulere din lever til afgiftende. Det hjælper også kroppen ved at aktivere produktionen af enzymer, til gengæld fremskynde afgiftning proces. Hvidløg er kendt for at hjælpe i kampen mod kræft. Det kan tages i pilleform, men er bedst, hvis de spises rå. Det kan koges og tilsættes til andre fødevarer, så godt.

Drikkevarer

Selv om ikke ligefrem en mad, er vand et af de vigtigste dele af en naturlig afvænning. Vand hjælper for at oxygenat blodet, hvilket styrker ud rester, der er deponeret i din blodbanen, skal fjernes ved udskillelse. Grøn te vil hjælpe ved at stimulere leveren i rensning sig bedre. Saft fremstillet af rå frugt samt vegetabilsk juice kan indtages på daglig basis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com