Farer af aluminium kan foring

09/17/2016 by admin

Farer af aluminium kan foring

Hele sideskibene af dagligvarebutikker er fyldt med tonsvis af mad gemt i aluminiumsdåser. Nylige undersøgelser har vist, at de bremsebelægninger, der anvendes i de fleste aluminium dåser indeholder et kemikalie, der er kendt som Bisphenol A, kædet sammen med negative sundheds påvirker hjernen og børn. Forstå risikoen for aluminium kan liners og dine alternativer.

Foring

Næsten alle aluminium dåser har en plastik foring eller epoxy harpiks, anvendes på overfladen af aluminium. Dette omfatter konserverede frugter, grøntsager og drikke som sodavand og øl. Denne foring er anvendt for at undgå fødevarer og deres syrer fra reagerer med aluminium og nedværdigende dåser. Fordi mange konserves og drikkevarer er designet til at have lange hylde liv, de har brug for plast foringer til at forhindre dåser fra siver ud og ødelægge mad inde.

Bisphenol A

Siden begyndelsen af 1960 ' erne, Bisphenol A, eller BPA, er blevet tilføjet til hårdt plast og epoxy-harpiks, som dem der bruges i aluminium kan liners. Indledende toksicitetstest af BPA viste, at det ikke udgør en betydelig sundhedsrisiko for forbrugerne. Dog i 2008 udgivet National toksikologi Control Program Center en undersøgelse, der i forbindelse med BPA eksponering til negative helbredseffekter på "den hjerne, adfærd og prostata hos fostre, spædbørn og børn."

Sundhedsrisici

I 2011, har FDA ikke udtalt sig mod anvendelsen af BPA i to handskers for aluminiumsdåser. Ifølge FDA, har forskning ikke etableret en betydelig sundhedsrisiko for BPA gennem eksponering fra aluminiumsdåser. FDA baserer denne holdning på høje niveauer af unøjagtigheder og varierende fortolkninger af nuværende BPA forskningsdata, selvom de gør opmærksom på, at de fremmer forskning i alternative former for liners i aluminiumsdåser, der eliminerer brugen af BPA.

Overvejelser

Når det er muligt, kan du overveje at vælge fødevarer, der ikke kommer fra aluminiumsdåser, hvis der findes sådan et alternativ. Alternativer til aluminium dåse fødevarer er glas og BPA-fri polycarbonat. FDA tyder ikke på, at familier ændre brugen af modermælkserstatning eller fødevarer, som ernæring fordelene ved disse fødevarer opvejer den potentielle risiko ved BPA eksponering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com