Vibration Therapy for Parkinsons sygdom

01/28/2013 by admin

Ifølge National Institute for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde er Parkinsons sygdom en neurologisk lidelse, tilhører en gruppe af motoriske system sygdomme. De fire vigtigste symptomer omfatter rysten, stivhed eller stivhed, nedsat bevægelighed og balance og koordination spørgsmål. Vibration terapi blev først eksperimenterede med for Parkinsons i 1800-tallet, og i dag er det igen bliver brugt som en behandling for sygdommen.

Hvad er vibrationer terapi?

Ifølge en artikel offentliggjort af [email protected], har forskerne brugt vibrationer terapi som en mulig måde at hjælpe astronauter forhindre tab af knoglemasse. Af 2001, blev vibrationer terapi betragtet som en mulig kur for osteoporose. I oktober 2001, blev en undersøgelse offentliggjort i et spørgsmål om FASEB Journal med angivelse af, kun 10 minutter om dagen af vibrationer terapi forfremmet næsten normale satser af knogledannelse i rotter. Under resten af dagen, havde rotter været forhindret forsynet med vægt på deres bagparti. Af 2008 og 2009, folk bruger vibrationer terapi til behandling af symptomer på Parkinsons sygdom.

Hvordan hjælper Vibration terapi Parkinsons sygdom?

Vibration terapi kan være effektiv i bekæmpelsen af symptomer på Parkinsons sygdom, fordi det er gavnligt for at hjælpe med spørgsmål, balance og koordination. Disse symptomer har tendens til at forværres over tid med Parkinsons sygdom. Denne bevægelse lidelse bliver gradvist værre som nerveceller i hjernen, der styrer muskelbevægelser, blive påvirket. Alle de vigtigste symptomer på Parkinsons sygdom kan behandles med vibration terapi.

Hvordan vibrationer terapi virker

Vibration terapi øvelser muskler gennem ufrivillig strækning refleks til jump-start patientens evne til at genopbygge muskler koordinering og muskelvæv samtidig reducere efter skade mekanisk dysfunktion. Vibration terapi øger kroppens naturlige helbredende reaktion, øger cellulære ilt niveauer, øger omsætning, stimulerer cellulær væske og forbedrer energi, styrke og udholdenhed. Derudover kan vibrationer terapi hjælpe med at reducere smerter, stress, træthed, cortisol, fedt og cellulite, så det undertiden bruges til vægt tab formål.

VibrationTherapy historie

Berømte franske neurolog Jean-Martin Charcot designet en rystende stol til patienter, som var blevet diagnosticeret med Parkinsons sygdom tilbage i 1800-tallet. Charcot lavet stolen efter sine patienter rapporterede de sov bedre efter en vogn ride. Charcot opdagede at stolen hjulpet patienter med Parkinsons sygdom med stivhed, ubehag og hjulpet dem med at få bedre søvn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com