Pennsylvania lægepraksis lukning love

02/09/2013 by admin

Pennsylvania lægepraksis lukning love

Den pludselige lukning af en sundhedstjenesteyder er oftest relateret til en pensionering eller død.I Pennsylvania kan ikke lægepraksis lukke uden varsel til patienter og at tage skridt til at sikre deres private medicinske oplysninger.

Hvad sker der, når en praksis lukker?

Typisk, når en lægepraksis lukkes, træffes foranstaltninger på forhånd for at overføre lægejournaler og patienter til en anden sundhedspleje kontor hvor patienter kan hente deres poster, ifølge Jill Burrington-Brown, en tidligere praksis manager med amerikanske sundhed Information Management Association, en brancheorganisation.

Under føderale lovgivning, skal en læge holde patientens medicinske journaler i mindst syv år fra datoen for den sidste medicinske tjeneste, der er en medicinsk post post. En mindre patientens journal bibeholdes indtil et år efter, at patienten når 18, uanset Hvis perioden er længere end syv år.

Hvis en ambulant kirurgisk center ophører driften, skal det underrette den medlemsstat, hvor dets patientens medicinske journaler opbevares. Posterne skal gemmes i en facilitet, der tilbyder tjenester til hentning i mindst fem år efter lukningen.

Hvad sker der, hvis en patient ikke kan få adgang til lægejournaler?

Hvis en sundhedspleje udbyder ikke ære en records anmodning, patienten kan indgive en klage med Pennsylvania State Board of Medicine og bestyrelsen kan anlægge sag mod lægens licens, ifølge Leslie Amoros, en talskvinde for Department of State, som fører tilsyn med læger.

Henhold til statens lovgivning, kan en patient også indgive en klage med den lokale kvarter retfærdighed (DJ) kontor. DJ kan indgive en ordre med den county sheriff's office til at åbne den medicinsk kontor, så patienterne adgang til deres poster.

Sanktioner

Ved lov, hvis en sundhedstjenesteyder office lukker uden at anmelde patienter, der kunne betragtes som en handling af patient nedlæggelse og provideren kunne være fint eller har hans tilstand medicinsk licens suspenderes eller tilbagekaldes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com