Bivirkninger af Ovestin

02/01/2013 by admin

Overgangsalderen er hedeture og humørsvingninger, kan forårsage en tilstand kaldet vaginal atrofi eller betændelse i din vaginal vægge. Vaginal atrofi skyldes nedsat østrogen niveauer i kroppen og forårsager en række symptomer, herunder vaginal tørhed, urin frekvens og smerter under vandladning eller samleje. Heldigvis er der topiske cremer indeholdende østrogen, der hjælpe med at lindre symptomerne på vaginal atrofi, herunder estriol. I Det Forenede Kongerige og Australien er østriol tilgængelig under navnet Ovestin. På trods af dens effektivitet er Ovestin ikke for alle som det præsenterer flere risici for bivirkninger og komplikationer i nogle patienter.

Almindelige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af Ovestin er ikke normalt alvorlige karakter og ligner dem oplevet før en menstruation. Mange kvinder oplever bryst-ømhed eller hævelse samt øget udflåd mens du bruger cremen. Det er også almindeligt at udvikle hovedpine eller mærke menstruation pletblødning under Ovestin behandling. En anden almindelig bivirkning af Ovestin brug er rødme eller kløe i området hvor du anvender cremen.

Andre bivirkninger

Ovestin har også potentiale til at forårsage en række andre irriterende, men ikke farlige bivirkninger. Nogle kvinder udvikler gastrointestinale reaktioner over for cremen, herunder kvalme, mavesmerter, oppustethed og luft i maven. Neurologiske og psykiske bivirkninger er også muligt mens du tager Ovestin, såsom depression, svimmelhed og ændringer i sexlyst. På grund af ændringer i kemien i din vagina anlagt den ved Ovestin, kan du opleve gær infektioner ved hjælp af cremen. Nogle kvinder bemærke, at kontaktlinser er mindre behageligt i hele Ovestin behandling på grund af ændringer i hornhindens form forårsaget af østrogen. Andre mulige bivirkninger af cremen omfatter hævelse i ankler og udseendet af hududslæt på områder langt fra webstedet for programmet.

Lægemiddelinteraktioner

Der er nogle medicin, der producerer uønskede bivirkninger når det bruges sammen med Ovestin. For eksempel, anti-epileptisk medicin, barbiturater, rifamycin antibiotika, urtekosttilskud St. John's Wort og visse HIV medicin alle har potentiale til at forårsage en genoptagelse af menstruation når det tages under Ovestin behandling. Hvis du tager ropinirol for Parkinsons sygdom, er det muligt at opleve øget bivirkninger fra medicin når kombineret med Ovestin. Ovestin har også en tendens til at nedsætte virkningen af insulin og anti-diabetisk medicin. Hvis du har diabetes, er det vigtigt nøje at overvåge dit blodsukker mens du bruger Ovestin til at justere dosis niveauer af din diabetisk behandlinger efter behov.

Risici

Selv om det ikke er en oral medicin, Ovestin er en form for hormonbehandling og bærer mange af de samme risici, der findes i konventionel HRT narkotika. For eksempel, er der en øget risiko for blodpropper, hjerteanfald og slagtilfælde mens du bruger Ovestin. Ligesom andre HRT behandlingsformer, er brug af Ovestin kendt for at bidrage til udbrud af kræftsvulster i endometriet eller bryster. I nogle kvinder forårsager Ovestin stigninger i blodtrykket niveauer. Derudover har cremen potentiale til at forårsage galdeblære sygdom eller leverdysfunktion.

Overvejelser

Hvis du er gravid eller blive gravid, kan du ikke bruge Ovestin på grund af en mulig risiko til din baby. Du må ikke ryge mens du tager Ovestin, som gør så yderligere øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. For at overvåge for østrogen-afhængige kræft, er det vigtigt at fortsætte regelmæssig bækken eksamen og mammografi mens du tager Ovestin. Hvis du har en historie af kræft, blodpropper, slagtilfælde, angina, leversygdom, porphyias, galdesten, endometriose, epilepsi eller astma, er din læge ikke tilbøjelige til at ordinere Ovestin på grund af dens mulige bivirkninger. Kvinder, der er stærkt overvægtige er mere modtagelige for de skadelige bivirkninger af Ovestin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com