Hjem afhjælpe for Coldsores

01/04/2013 by admin

Forkølelsessår er væskefyldt hud blærer, der opstår som regel omkring munden og i ansigtet. De er også kaldet feber blister. Disse sår er normalt symptomerne på herpes simplex type 1 virus, som ofte kendt blot som HSV-1. Forkølelsessår tendens til at gå væk egen hånd, men der er også flere let hjem retsmidler, der kan bruges til at fremskynde processen.

Kost

Ændring af kosten er en let hjem afhjælpe for at fjerne forkølelsessår. For at gøre dette, skal man afholde sig fra at spise fødevarer, både salt og surt. Nogle eksempler på disse er peanuts, chokolade, frø, ærter, korn, hele hvede og havregryn, alle har højt indhold af arginin. Forbrug af kaffe og te bør også være begrænset, da bør forarbejdede fødevarer. Det anbefales at spise en kost, der er vitamin rige, især i vitamin A, C og E. jern og zink er også væsentlige. En kost, der er fuld af komplekse kulhydrater og antioxidanter også kan hjælpe med at slippe af forkølelsessår.

Tepose

Ved hjælp af en tepose er en hurtig, nem og billig måde at slippe af forkølelsessår. En tepose bør anvendes direkte over forkølelsessår i flere minutter ad gangen. Denne proces skal gentages ca hver time eller deromkring. En anden mulighed er at bruge en varm tepose og tryk det over sår i en halv time ad gangen.

Witch Hazel

Witch hazel er en type af astringerende, der er fremstillet af bark og blade af witch hazel busk, og er nyttig for blå mærker, hævelse og sår. Mange mennesker har det i deres medicin frysere. Hvis du anvender en dab af troldnød på din finger og derefter placere den direkte på sår, kan det hjælpe dem gå væk hurtigere. Det samme gælder for aloe vera olie eller gel, og citronmelisse uddrag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com