Behandlinger for allergi, øre

02/04/2013 by admin

Øre allergier er almindelige hos børn og voksne, der er tilbøjelige til sinus infektioner. Øre allergisymptomer omfatter kløende ører, overbelastning og ømme smerter. Disse symptomer er forårsaget af væske fanget i de eustakiske rør, og normalt føre til en øreinfektion. Rør slutte øret til næsen, og når du er syg rørene bliver smalle grund betændelse. Øreinfektioner kan behandles med over-the-counter medicin og saltholdige sprays, hjem retsmidler og i svære tilfælde receptpligtig medicin. Hvis symptomerne ikke aftager inden for tre til fire dage, skal du kontakte din læge.

Over-the-Counter medicin og saltholdige Sprays

Antihistaminer er over-the-counter medicin, der blokerer histaminer fra skærpende receptor websteder i din krop og forhindre og reducere symptomer på allergi. Hvis du allerede lider af allergi, træder medicinen i kraft inden for 12 timer efter din første dosis. For maksimale resultater er det nødvendigt at tage medicinen dagligt under allergi sæsoner. Saltvand næsespray kan også reducere inflammation i dit eustakiske rør når bruges to gange dagligt. Følg altid vejledningen medicin som mulige bivirkninger af medicinen omfatte kløe, udslæt og åndedrætsbesvær.

Hjem retsmidler

Hvis der er væske fanget i øret, kan en blanding af eddike og vand absorbere væske og dræbe bakterier. Bland 1 tsk eddike med 1 tsk vand, efterfulgt af ved hjælp af en øre dropper for at placere to til tre dråber i de berørte øre. Lad det sidde i 15 til 20 minutter, og vippe dit hoved til siden af de berørte øre skal gøre det muligt at dræne. Gentag denne behandling, hver tre til fire timer, eller indtil dit øre allergi stilne. Brug ikke denne blanding, hvis din trommehinden er bristet, da det kan forårsage ubehag.

Receptpligtig medicin

Hvis din øre allergi forværres, kan deres læge ordinere antibiotika, som vil rydde væske i øret og eventuelle mulige bakterier. Nogle af de fælles medicin ordineret omfatter amoxicillin og kortikosteroider. Følg din læges ordre på dosering, som mangler en dosis kan resultere i infektion resistens over for medicinen. Receptpligtig medicin bivirkninger omfatter kvalme, opkastning, diarré og hovedpine. Underrette din læge straks, hvis du begynde at opleve disse negative reaktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com