Hvad er Biofeedback terapi?

12/04/2012 by admin

Hvad er Biofeedback terapi?

Der er mange alternative behandlinger til rådighed i dag. En sådan vellykket terapi program er biofeedback terapi, og det har været brugt til vellykket behandling af mange sygdomme.

Definition

Biofeedback terapi er evnen til at bruge din hjerne til at styre din krop og det er funktioner. Ifølge Mayo Clinic, har videnskabelige undersøgelser bekræftet, at du har muligheden for at styre mange af de ufrivillige funktioner i din krop. En uddannet tekniker, ved hjælp af specialudstyr, vil lære du trykker hvordan den helbredende kraft af dit sind.

Hvad kan du kontrollere med dit sind?

Ifølge Mayo Clinic, hjerneaktivitet, blodtryk, muskelspændinger, puls, hud temperatur og sved kirtel aktivitet er alle funktioner du kan styre med dit sind.

Hvorfor Biofeedback?

Biofeedback er en succes for mange stress-relaterede tilstande. Astma, hovedpine, hedeture, kroniske lændesmerter, højt blodtryk og forstoppelse er kun et par af de betingelser, der kan behandles med biofeedback behandling.

Biofeedback maskiner og teknikker

Afhængigt af dit helbredsproblemer og mål kan din terapeut bruge mere end én biofeedback teknik. En maskine, der bruges til dette kaldes en electromyogram, som bruger sensorer til at måle muskelspændinger og bruges primært til at tilskynde afslapning. Temperatur biofeedback er når sensorer er knyttet til dine fingre til at overvåge hud temperatur og kan hjælpe med visse kredsløbssygdomme betingelser. Næste er på listen galvanisk hud svar uddannelse som sensorer vurdere aktiviteten af din sved kirtler og kan hjælpe med fobier og angst. Sidst er den elektroencefalografi, der måler hjerneaktivitet, og dette kan være nyttigt i behandling af søvnløshed og neurologiske lidelser.

Risikoen for Biofeedback terapi

Ifølge Mayo Clinic, biofeedback behandling frembyder nogen risici eller bivirkninger, men Mayo fastslår også, at det ikke bør bruges af alle med depression eller nogen større psykisk lidelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com