Er en brændende fornemmelse et Symptom på en STD?

12/20/2012 by admin

Afbrænding er et fælles symptom på nogle kønssygdomme og kan forekomme hos både mænd og kvinder. En brændende fornemmelse i kønsdelene eller måske andre steder på kroppen kunne berettige STD screening. Den eneste måde at vide, at du har en STD og for at få ordentlig behandling er testet.

Gonoré

Gonoré kan forårsage en brændende fornemmelse i kønsdelene af både mænd og kvinder. Afbrænding er mærkbar ved vandladning og kan også forårsage smerte i kvinder, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC). Andre symptomer på gonoré omfatter udledning (misfarvede i mænd), hævede eller smertefulde testikler og pletblødning mellem menstruationerne.

Klamydia

Klamydia kan også kan smerte og brændende ved vandladning hos både mænd og kvinder. Ifølge den Stanford seksuel sundhed Peer ressource Center (SHPRC), kan klamydia også forårsage et presserende behov for at urinere og kløe på spidsen af penis. For mere om klamydia symptomer, se nedenstående ressourcer.

Herpes

Både oral og genital herpes kan forårsage en tinging eller brændende fornemmelse under prodrome (de tidligste symptomer af udbrud før det sker) og under et udbrud. Den prikkende eller brændende opstår på det sted, hvor ømme er eller vil være.

Bakteriel vaginose

CDC rapporterer, at bakterielle vagninosis kan forårsage en brændende fornemmelse ved vandladning samt kløe i området omkring skeden hos kvinder. Andre symptomer omfatter en ildelugtende udledning, der er grå eller hvid farve.

Trichomoniasis

Ifølge CDC, kan trichomoniasis forårsage brændende efter vandladning eller ejakulation hos mænd samt en decharge og irritation af urinrøret. Det kan også forårsage irritation og kløe i kønsorganerne hos kvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com