Hvad er en Cybex Test?

12/08/2012 by admin

Hvad er en Cybex Test?

Cybex test er en del af den nationale fodboldliga Scouting kombinere bruges af spejdere og trænere til at måle de forskellige færdigheder, aircondition og beredskab af udkast til udsigter. Cybex test udnytter en specialiseret maskine, Cybex II, at teste styrke, fleksibilitet, stabilitet og vifte af en spillers led og ledbånd. Cybex II er blevet afbrudt, men maskinen produceret af Cybex International bruges stadig af den NFL.

Maskine præcision

Cybex II maskinen bruger håndtag med hydraulisk isokinetisk modstand til at give en testemne med flere naturlige bevægelser til at udføre, mens en computer analyserer hver bevægelse. Maskinen skal være konfigureret og arrangeret at teste en flydende bevægelse for hver af de store samlinger, herunder knæ, hofter, skuldre og albuer. Det byder på en oprejst stol, som testpersonen er sikret i, den hydrauliske modstand enhed, der kan sættes op til at teste en specifik fælles og edb-system til at analysere og vise dataene. CYBEX International producerer et udvalg af træningsudstyr til kommercielle, medicinsk og privat brug.

Udarbejdet op

Cybex test giver NFL trænere og spejdere med en dybdegående kig på den fysiologiske sundhed perspektiv, og det er især nyttigt for kundeemner med en historie af fælles eller ledbånd skade i deres college karriere. Mens resultaterne af Cybex test ikke typisk "knald eller fald" et kundeemnes chancer under udkastet til prep, en dårlig læsning på test sammen med dårlige resultater i styrke eller hastighed begivenheder kan give spejdere bekymringer. Testen kan også være nyttigt for en tidligere skadede udsigt til at vise, at han sin genoptræning var vellykket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com