Hvordan virker blodtryk medicin?

12/28/2012 by admin

Sænke dit blodtryk reducerer din risiko for hjertesygdom

For at hjælpe med at sænke din risiko for et hjerteanfald eller slagtilfælde du skal holde dit blodtryk i skak. Dit blodtryk foranstaltninger gældende blodet udøver på blodkarrenes vægge, som det pumpes gennem kroppen. Hvis dit blodtryk er høj, betyder det din hjertemusklen arbejder hårdere så det bør have til og du er i risiko for at udvikle hjertesygdom. Hvis kost og motion ikke er nok til at styre din højt blodtryk kan din læge anbefale medicin til at sænke dit blodtryk til et sundt niveau. Der er forskellige former for medicin, der kan bruges.

Diuretika reducere væske volumen

Diuretika er medicin, der hjælper din krop til at slippe af med ekstra væske og salt. Salt gør kroppen bevare vand og væsker. Jo mere væske der er til stede i din krop, jo sværere hjertet skal arbejde for at pumpe blodet og andre væsker rundt. At tage et diuretikum vil sænke din salt niveauer og hjælpe nyrerne til at udskille overskydende væske. Som niveauet af væske mindskes har hjertemusklen mindre at pumpe. Mindre hjerte muskel pumper, jo lavere dit blodtryk.

Vasodilatorer Relsx arterievæggene

Vasodilatorer hjælpe arterievæggene til at slappe af, hvilket gør arterierne bredere. Den bredere dit arterier er, den mere plads der er for blodet at rejse gennem med hver pumpe af hjertet. En fælles hjerte tilstand kaldes åreforkalkning. Dette sker når plaque bygger op på arterievæggene. Som plaque bygger, indsnævrer plads i arterierne. Det betyder, når hjerte muskel pumper ud blod, mindre blod kan komme til kroppen, da passager har indsnævret. Nu, hjertet skal pumpe ekstra til at skubbe den samme mængde af blod gennem kroppen hvert minut. Ved at tage medicin, der slapper arterievæggene, får hjertet mere blod til kroppen med hver sammentrækning. Dette vil reducere antallet af gange hjertet slår pr. minut sammen med dit blodtryk.

ACE-hæmmere interferere med Angiotensin II

Angiotensin konverterende enzym (ACE) hæmmere & angiotensin II receptor blokkere er medicin, der hæmmer kroppens produktion af en kemisk kaldet angiotensin II og dette kemikalie evnen til at interagere med blodkarrene. Angiotensin II job er at forårsage arterier til at snøre. Ved at tage disse lægemidler arterie vil vægge forblive mere afslappet. Ligesom med vasodiators, betyder mere afslappet arterires, at hjertemusklen ikke bliver nødt til at pumpe så hårdt, som sænker dit blodtryk

Calcium kanal blokkere reducerer sammentrækninger

I orden for enhver muskel til kontrakt, som omfatter din hjertemusklen, skal calcium være til stede. Denne klasse af lægemidler holder calcium fra indtastning af muskelceller i hjerte og blodkar. Dette reducerer antallet gange hjertemusklen kontrakter. Til gengæld slap af blodkarrene og dit blodtryk går ned.

Beta-blokkere reducerer nervesystem aktivitet

Beta-blokkere er medicin, der reducerer de nerveimpulser, rejser til hjerte og blodkar. Disse nerveimpulser er indledt i hjernen og derefter rejse til hjertet til at fortælle det til at slå eller kontrakt. Antallet af nerveimpulser er mindsket, slår hjertet langsommere og med mindre kraft. Dette vil til gengæld sænke dit blodtryk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com