Hvordan til at tabe med Phospho Soda

12/15/2012 by admin

Phospho Soda er en type af afføringsmiddel sælges i håndkøb i købmænd og apoteker. Produktet renser ud i tyktarmen og tvinger din krop til at have afføring. Læger anbefaler det for patienter før en koloskopi, fordi det giver dem en bedre visning af tyktarmen. Nogle også bruge Phospho sodavand som et vægttab produkt, fordi du kan have flere pounds af vragrester fanget i kroppen, og dette fjerner der.

Instruktioner

• Tal med din læge før du begynder at bruge Phospho Soda. Det anbefales ikke til personer med nyreproblemer og visse andre sundhedsmæssige betingelser såsom diabetes. Din læge kan advare dig om risikofaktorer og hjælp du finde ud af, hvordan du bruger produktet.

• Ændre din kost for at undgå fødevarer med højt fiber, som grøntsager, frugter og hele korn. Prøv i stedet kylling, fisk, pasta og mejeri. Disse fødevarer øge din afføring, som kan gøre du føler dig utilpas, når du tager Phospho Soda. Også øge mængden af vand og klare væsker du drikker, såsom ananas juice, Gatorade og andre frugtsaft.

• Kombinere otte ounces vand med en spiseskefuld af Phospho sodavand og drikke blandingen. Vent 10 minutter før blande sammen et andet parti, og drikke igen. Efter 10 minutter, en anden blanding og drikke, til i alt tre doser inden for 30 minutter.

• Bland en spiseskefuld af Phospho Soda og otte ounces vand den følgende morgen. Drik, og derefter gøre en anden blanding og drikke, inden for 10 minutter i alt to doser på 10 minutter. Placere alle resterende Phospho Soda i køleskabet.

• Gentag denne procedure en gang om måneden og ikke mere end en gang om ugen, og sørg for at give din krop tid til at hvile i mellem doser. Du bør bemærke, at du taber et par pounds, hver gang du gør kolonet rense med Phospho Soda.

Tips & advarsler

  • Phospho Soda er ikke anbefales til almindelig vægttab, fordi det kan gøre alvorlig skade på dine nyrer, som kan enhver type af kolon rense. Brug kun et par gange hver måned, og se efter andre måder at tabe sig som udøver mere og spise sundt.
  • Vær forsigtig, når du bruger Phospho Soda, især hvis du bruger det som et vægttab produkt. Hvis du drikker kan for meget din krop blive dehydreret, hvilket resulterer i problemer såsom nyreskader og endda nyresvigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com