Hvordan du kan diagnosticere Walking lungebetændelse

06/16/2010 by admin

Mens lungebetændelse normalt medfører uarbejdsdygtighed for nogen med det, er walking lungebetændelse sværere at diagnosticere fordi nogen med virus kan forblive mobil. Lungebetændelse er gået fra person til person via hoste og nysen. Walking lungebetændelse er en mild form for lungebetændelse, som er en bakteriel infektion i lungerne. Walking lungebetændelse kan forveksles med almindelig forkølelse, men kan udvikle sig til noget meget værre. Derfor bør du lære at diagnosticere walking lungebetændelse.

Instruktioner

• Vil du bemærker symptomer, der efterligner en almindelig forkølelse, hovedpine, feber, hoste og ondt i halsen. Faktisk er det almindeligt for folk til at antage, at de har en kold under de første faser af walking lungebetændelse.

• Du kan bemærke, at visse forkølelse symptomer er fraværende som løbende næse og nysen. Vær opmærksom på mangel af disse symptomer, walking lungebetændelse vil ikke forårsage sinus pres eller overskydende Slim skal oprettes som en almindelig forkølelse kan.

• Du kan bemærke, at nogle kolde symptomerne er mere alvorlige end normalt. En tør, brystet ryster hoste, høj feber eller en sygdom, der varede længere end 4 dage uden forbedring er alle tegn på en lunge-infektion, og det skal behandles af en læge. Hærdning walking lungebetændelse kræver masser af hvile og ordineret antibiotika.

• Du kan også mærke symptomer, ikke der er typiske for en almindelig forkølelse. Overdreven svedtendens, brystsmerter, og kvalme eller opkastning er alle røde flag. Nogle andre symptomer, du kan opleve, ikke der er typiske for en almindelig forkølelse er hudlæsioner eller udslæt, smerter i øjet eller ømhed, muskelømhed, stivhed, træthed, hurtigt respirationsfrekvens, ørepine og hævede lymfeknuder i nakken, og hudlæsioner eller udslæt. Se en læge, hvis du lider af nogen af disse symptomer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har mistanke om, at du har mere end en kold, Sørg for at skrive ned alle dine symptomer, efterhånden som de opstår.
  • Helst din forkølelsessymptomer vare mere end en uge, bør du besøge en læge.
  • Når du har symptomer ikke er typiske for en kold, bør du se en læge.
  • Altid se en læge for en vedvarende feber.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com