Hvordan man kan leve Gluten-fri eller med cøliaki

06/13/2010 by admin

Hvordan man kan leve Gluten-fri eller med cøliaki

Hvis du har cøliaki eller glutenallergi, har du fundet ud af hvor svært det er at justere din kost. Men det er ikke umuligt og du kan spise ganske godt. Ifølge cøliaki Sprue Association modregne for folk med cøliaki,"spiser visse typer af protein fraktioner, almindeligvis kaldet gluten, en autoimmun reaktion, der forårsager skader til tyndtarmen. Dette, igen, forårsager tyndtarmen til at miste evnen til at absorbere næringsstoffer findes i fødevarer, hvilket fører til fejlernæring og en række andre komplikationer." Uddanne dig selv på fødevarer, er producenter og restauranter, som er, eller tjene glutenfri produkter en livslang affære.

Instruktioner

• Læse etiketterne på alt du planlægger at bruge til at gøre et måltid eller mellemmåltid. Det er ikke kun i hvede, rug og Byg mel, som du ser for gluten. Gluten-fri fødevarer udsat for gluten af krydskontaminering, hvad enten det er i det felt eller forarbejdningsanlæg, kunne også sætte dig i fare.

• Ring selskaber og bede om deres produkter er glutenfri. De fleste liste deres telefonnumre på etiketten. Hvis antallet ikke er tilgængelig, kan du hente oplysningerne via internettet.

• Køb en lille spiral notesbog. Som du erhverve oplysninger, lave en liste af glutenfri produkter til at gøre din næste shopping oplevelse nemmere.

• Madsted og spise gluten-free er ikke gensidigt udelukker hinanden. Bevidsthed om glutenallergi er fik større hele tiden. Spørg din server for en glutenfri menu. Som du finde restauranter med glutenfri tilbud, bliver din madoplevelse sjovere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com