Forskellige former for Dental stole

10/14/2010 by admin

Forskellige former for Dental stole

Arten af tandpleje - at få et godt kig ind i patientens mund--kræver patienten at være lavere end lægen. Dermed har menneskeheden pillet i århundreder med optimal tandlægestole design. Fra barok victoriansk design til fods kontrol og justerbare nakkestøtter af moderne teknologi, mange typer af dental stole har prydede tiderne.

Historiske stole

Dental stole har en unik historie, som har produceret funktionelle stykker, kunstneriske kreationer og gal videnskabsmand-lignende mærkværdigheder. Victorianske dental stole fra 1880erne ligner en inspireret sammensmeltning af en tortur enhed og en Strik væven. I 1928 indført Ritter Dental den første motordrevet tandlægestole. En forbedring over de manuelt justerede stole fra fortiden, stolen blev forbedret ved Ritter gennem 1930s, og tjente som en forløber for moderne stole. Tandlæge stole i 1970 ' erne, selvom svarer til dagens stole, leveres mindre mobilitet, og lignede tilbagelænet læder stykker ofte fundet i perioden stuer.

Moderne stole

Moderne tandlæge stole, produceret af producenter som Belmont, A-dec, Beaverstate og DCI udstyr, er defineret af konkurrerende bekvemmeligheder, vedhæftede filer og vifte af mobilitet. Formændene for den moderne æra er ofte tilbudt som en del af et større sæt, office, som omfatter en rullende stol til tandlægen, vask og lys. På det moderne marked konkurrere elektromekaniske stole med hydraulisk drevet stole, giver forskellige motortyper stol mobilitet. Moderne tandlæge stole er også designet til at være ergonomisk lyd, til at give både den nemmeste arbejdsmiljø for tandlægen og optimal komfort for patienten.

Futuristisk stol

Kinesiske firma Chengli Hung prototype stol har alle de nødvendige dentaludstyr knyttet til stolens hvid base, formet som en halvmåne. De lyse gule stol, selv sidder vinkelret på kroppen, giver udseende af patienten sidder på kanten af halvmånen og dinglende hans fødder over kanten. Det er ikke ulig noget fra stuen i rum-alder Jetsons tegneserie familie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com