Sådan får du en åben hjerte kirurgi høring

03/19/2010 by admin

Sådan får du en åben hjerte kirurgi høring

En konsultation er det bedste sted og tid for dig at stille eventuelle spørgsmål du måtte have om åben hjertekirurgi. Dette er en mulighed for at have et tryllebundet publikum med et hjerte kirurg og finde ud af om medicinske muligheder til rådighed for dig. Læs videre for at lære at gøre mest muligt ud af denne ressource.

Instruktioner

Find et hjertestop Medical Center

• Ring til din læge, hvis du har en praktiserende læge. Fortæl hende at du ønsker en åben hjerte kirurgi høring. Hun vil henvise dig til den kardiale enhed eller vil fortælle dig, hvorfor hun ikke rådgive en høring.

• Selv hvis din læge ikke rådgive en høring, du ofte stadig kan få en ved at ringe din sygesikring og bede om din udbyder hvor du kan få adgang til sådan en konsultation.

• Kalder en lokal Universitetshospital forskning, hvis der er en i dit område. Selv hvis du har en åben hjerte kirurgi høring på dit eget hospital, kan du drage fordel ved også at få en konsultation med en førende forsknings-team. Der kan være alternativer til rådighed for dig, at din læge ikke kender.

Lave en aftale

• Ringe til nogen af de ovennævnte hjerte Centre og fortælle receptionisten ønskede en åben hjerte kirurgi høring.

• Insistere på udnævnelsen, hvis det er noget, du føler er vigtigt for dig, selv om det ikke skønnes nødvendigt af personen besvare telefonen. Det er de mennesker, der får andet og selv tredje udtalelser, der føler sig overbevist om deres medicinske beslutninger.

• Sørg for at skrive ned det fulde navn på den specialist, du vil se. Prøv at søge efter at læge online at få en idé om deres baggrund og erfaring.

Kende dine muligheder

• Forstå, at hver patient er forskellige. Patienter, der oplever problemer med at hjertet vil have et samråd med deres læge og eventuelt et hjerte specialist til at afgøre, hvilke helbredende tilgang er de mest lovende. Indstillingerne kan omfatte livsstilsændringer, medicin og åben hjertekirurgi.

• Spørg hvis der er nogen nye eller eksperimenterende kirurgiske procedurer til dig. Bedre teknologi fører til flere ikke-invasiv kirurgi, og et par spørgsmål kan udvide din forståelse af dine muligheder.

• Sørg for alle få besvaret dine spørgsmål. Vær ikke genert over at bede om en afklaring af svarene.

Tips & advarsler

  • Ved, at hospitaler og klinikker ofte gøre alt hvad de kan for at strømline deres hverdage, og tilbyde konsultationer er ikke altid øverst på deres liste over prioriteter. Husk at det er dit helbred, og du har ret til at få ansigt til ansigt tid skal du lave en god beslutning om åben hjertekirurgi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com