Bivirkninger af Midol

09/05/2010 by admin

Midol er en over-the-counter naproxen medicin anvendes til behandling af symptomer på præmenstruelle syndrom. På trods af dens effektivitet udgør Midol en risiko for bivirkninger hos nogle patienter.

Almindelige bivirkninger

Almindelige bivirkninger af Midol omfatter ringen for ørerne, halsbrand, diarré, forstoppelse, oppustethed, gas, svimmelhed, hovedpine, nervøsitet og sløret syn.

Lægemiddelinteraktioner

Når det kombineres med blodfortyndende medicin som Warfarin, øger Midol din risiko for alvorlig blødning i maven. Antidepressiva som Lexapro, Zoloft og Effexor forårsage let blå mærker når det tages med Midol.

Risici

Nogle patienter udvikle aseptisk meningitis, en farlig sygdom, der forårsager hævelse af væv, linjer hjernen og rygmarven samtidig tage Midol. Andre oplever perforation af tarmene relateret til brug af narkotika.

Advarsel

Hos nogle patienter, brug af Midol resultater i fatalt hjerteanfald eller slagtilfælde. Kvinder med en historie af hjertesygdom bør ikke tage Midol.

Overvejelser

Rygning øger risikoen for hjerte-kar-bivirkninger fra Midol. På grund af potentielle komplikationer anbefaler læger ikke Midol for gravide kvinder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com