Der dækker HIPAA Privacy regel?

08/31/2010 by admin

Der dækker HIPAA Privacy regel?

HIPAA er et akronym for Health Insurance mobilitet og Accountability Act, som blev vedtaget i 1996 for at beskytte sundhedspleje forbrugernes rettigheder. HIPAA dækker en bred vifte af sundhedspleje praktiserende læger og organisationer.

Sundhedsplaner

En individuel eller en gruppe plan, der giver eller betaler udgifterne til lægebehandling, der involverer den diagnose, behandling eller forebyggelse af sygdom er forbudt fra udveksling af oplysninger om deres klients sundhedstilstand. Dette omfatter både private forsikringsselskaber og offentlige programmer, som Medicare og Medicaid.

Health Care Clearing Houses

Enkeltpersoner eller grupper, der behandler personlige sundhedsoplysninger eller transaktioner er forpligtet til at holde patienternes sundhedsoplysninger fortrolige. Dette omfatter fakturering tjenester, repricing virksomheder eller samfund sundhed informationssystemer.

Health Care Providers

En sundhedspleje udbyder er løseligt defineret som enhver person eller organisation, der fremlægger, regninger eller er betalt for at yde sundhedspleje under den normale udvikling af erhvervslivet. Dette omfatter tandlæger og kiropraktorer, samt hospitaler, sygeplejersker, lab techs, administratorer og læger.

Udbydere af komplementær og alternativ medicin

Massører, akupunktører, aromaterapeuterne, energi healere eller andre alternative medicin udbydere skal bruge værktøjet online leveres af Centers for Medicare og Medicaid Services til at afgøre, om de er overdækket enheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com