Om den europæiske Herpes Vaccine

08/12/2010 by admin

Genital herpes, en fælles seksuelt overført sygdom, påvirker 20 procent af amerikanerne, ifølge Planned Parenthood. Der er ingen kur mod herpes, selv om der er en vaccination mod genital herpesinfektioner, også kendt som "GTI", tilgængelig i nogle europæiske lande som Italien og Bulgarien.

Beskrivelse

Herpes er en fælles seksuelt overført sygdom, der skyldes en infektion med herpes simplex virus. Der er to typer af herpes, oral herpes, som effekter i munden, og genital herpes, som effekter kønsdelene. Herpes kan også være asymptomatisk, hvilket betyder, at en person kan have herpes uden symptomer.

Symptomer

Symptomer for oral herpes er sår i munden og feber blister, der kan være i eller omkring munden. Det mest almindelige symptom på genital herpes er en klynge af blistery sår på eller i nærheden af kønsdelene, herunder bagdel og anus. Men personer med genital herpes kan også opleve en brændende fornemmelse ved vandladning, sporatic genital vabler, kløe, åbne sår, genital smerte eller være i stand til at urinere. Den første indledende udbrud af herpes kan også omfatte feber, kulderystelser, hovedpine, hævede kirtler, navnlig i bækken området, hals eller armhulerne og andre influenzalignende symptomer. Behandling for herpes omfatter medicin.

Europæiske Herpes Vaccination

Vaccinationer for GHI har været produceret i Europa siden slutningen af 1980 ' erne, især i Italien og Bulgarien. Disse vaccinationer administreres forhindre overførsel og behandling af patienter med herpes. Enkeltpersoner interesseret i at opnå disse vaccinationer nødt til at rejse til europæiske lande, såsom Italien eller Bulgarien at opnå vaccination.

Amerikanske Herpes Vaccination

I 2002 annoncerede New Jersey corporation GlaxoSmithKline Biologicals, det havde udviklet en genital herpes vaccination. Tidlige kliniske forsøg rapporteret vaccination forhindrede infektion i tre ud af fire kvinder. Som et resultat, lanceret GlaxoSmithKline en effektiv forsøg med det nationale Institut for allergi og smitsomme sygdomme (NIAID), en komponent af den amerikanske National Institutes of Health (NIH), del af Department of Health and Human Services. Dengang sagde GlaxoSmithKline, hvis bevist succes, at vaccination kunne være til rådighed inden for et par år. Vaccination er i øjeblikket stadig under kliniske forsøg.

Effektivitet

Ifølge Dr. H, medicinsk direktør for Herpes.org, de europæiske vaccinationer for herpes er ikke effektive og give lidt at ingen gavn. Mere specifikt, Dr. Hansen, at de fleste forskning, især forskning udføres i USA, antyder disse vaccinationer er ikke effektive i forebyggelse eller behandling af herpes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com