Bivirkninger af Evening Primrose Oil

01/02/2011 by admin

Evening Primrose olie er udvundet fra sin fabrik, hedder det på grund af tidspunktet på dagen, når dens blomstre åbner. Olien fra planten siges at reducere betændelse, menstruation kramper og hjælpe med at holde brystkræft i skak. Men der er bivirkninger samt fra denne naturlige middel.

Fordele af Evening Primrose Oil

Evening primrose olie har nogle kendte fordele. Det har været brugt i årevis til counter inflammation. Det er en essentiel fedtsyre, kendt som gamma-linolensyre, eller GLA, og menes at have det færreste antal bivirkninger for GLA. Det kan behandle hudsygdomme samt fra rosacea til acne. Det er også blevet rapporteret at være hjælpsom i vende nerveskader forårsaget af diabetisk neuropati.

Nogle almindelige bivirkninger fra Evening Primrose Oil

Der er nogle almindelige bivirkninger, som er blevet rapporteret fra brugen af kæmpenatlysolie. Løs afføring, hovedpine, kvalme, oppustethed eller mave ubehag kan være nogle generelle symptomer fra forbrug.

Epilepsi patienter bør ikke tage Evening Primrose Oil

Dem, der lider af epilepsi bør undgå kæmpenatlysolie. Det har udløst anfald hos dem, der slås med epileptiske anfald.

Evening Primrose Oil for skizofreni og maniske patienter

Skizofrene og manics bør også undgå kæmpenatlysolie. Det kan interferere med medicin og bringe på epileptiske symptomer i tindingelappen af hjernen. Det kan forværre symptomerne på maniske patienter.

Tips til gravide og ammende kvinder

Gravide kvinder bør undgå kæmpenatlysolie samt ammende mødre, for den effekt det kan have på modermælk.

Evening Primrose olie som en solskoldning program

Evening primrose olie har været anvendt topisk til at behandle solskoldning, og lokal applikation kan forårsage hududslæt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com