Kompulsiv hår trækker symptomer

08/28/2010 by admin

Kompulsiv hår trækker er kendt af den medicinske betegnelse Trikotillomani. Det er en impuls kontrol lidelse, der påvirker seks til otte millioner mennesker i USA. Kompulsiv hår trækker kan omfatte trække hår fra hovedbunden, øjenbryn, øjenvipper eller andre steder på kroppen. Hovedbunden område er imidlertid den mest almindelige del af kroppen for mennesker at trække hår fra.

Tegn

Trikotillomani kan påvises hos de fleste patienter på grund af skaldede områder på hovedbunden. Andre områder af kroppen kan også have skaldede pletter. Disse områder er normalt stor nok til at blive bemærket af andre mennesker. Patienter vil have tendens til at gøre undskyldninger for området skaldet eller udtynding af hår til at forsøge at undgå forlegenhed. Mennesker, der lider af denne lidelse tendens til at undgå social interaktion for ikke at bringe opmærksomhed til sig selv.

Symptomer

Symptomerne på Trikotillomani er generelt det samme for de fleste af de mennesker, der lider af denne lidelse. Der er en stærk trang til at trække hår, der resulterer i en ophobning af spænding inden du trækker håret. Spændingen er frigivet, og patienten føler umiddelbart bedre, når han eller hun optræder på denne trang og trækker håret. Patienter, der er diagnosticeret med Trikotillomani normalt lider ikke af en anden lidelse eller tilstand. De er simpelthen ikke i stand til at styre den naturlige impuls til at trække deres hår.

Medicin

Psykiatrisk medicin kan ordineres til mennesker, der lider af Trikotillomani. Medicin alene har ikke tendens til at arbejde helt i at være i stand til at stoppe hår-trækker tendenser og drifter. De samme typer af medicin, der bruges til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom er nyttige i behandling af patienter med opfordrer til at trække deres hår ud. Nogle patienter er også ordineret antidepressive medicin til at hjælpe med stress af lidelsen.

Terapi

Terapi er en effektiv værktøj, der anvendes til behandling af Trikotillomani. Der er flere teknikker, der har vist sig for at hjælpe patienter modstå deres drifter. Kognitiv adfærdsterapi bruges oftest til at behandle denne lidelse. Det hjælper patienter lære at modstå deres drifter ved at finde andre adfærd til at engagere sig i, når en trang præsenterer sig selv. Terapi hjælper også til at identificere den stress, der forårsager trang til at trække ud hår--- og hjælper patienterne i at lære at undgå disse situationer.

Overvejelser

Trikotillomani har ingen hurtig effektiv kur. Det er en vanskelig lidelse at behandle og er tilbøjelige til at opstå igen efter pauser af ingen hår trækker. Følge op med medicin og især terapi vil hjælpe patienter opretholde deres drifter. Kvinder har tendens til at have den sygdom mere end mænd. Hvis venstre ubehandlet, kan det forårsage lavt selvværd spørgsmål. Undersøgelser er nu viser lovende resultater i en aminosyre tillægget, N-acetylcystein. Patienter blev vist sig at have markant lavere forekomster af trangen til at trække hår samtidig med at supplementet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com