Hjem afhjælpe for skrumpelever

08/29/2010 by admin

Skrumpelever ardannelse i leveren forårsaget af leverskader. Det kan være mild eller kronisk, afhængigt af graden af skader. Som ardannelse bygger op, nedsat leverfunktion. Da leveren er afgørende for at befri kroppen af toksiner og rense blodet, er en beskadiget leveren en alvorlig sag. Helbredsproblemer som kræft, høje niveauer af blod toksiner og øget infektioner kan følge af skrumpelever.

Traditionelle medicinske behandlinger

Traditionelle medicinske behandlinger for skrumpelever i leveren er dobbelt: først er at behandle den underliggende tilstand forårsager de lever ardannelse; andet behandling af komplikationer som følge af de ardannelse. Fordi alkoholisme og hepatitis ofte forårsage skrumpelever, behandles disse betingelser først. Sekundære betingelser behandles derefter. Disse betingelser omfatter overskydende væske i kroppen, nedsat lever albumin syntese, infektioner, leverkræft, høje niveauer af toksiner i blodet og øget tryk i venerne omkring leveren.

Traditionel kinesisk medicin behandlinger

Traditionel kinesisk medicin omhandler generelle sundhed, med fokus på at spise en sund kost og fører en sund livsstil. Qigong øvelser anbefales at forbedre sundhed og inddrage regulering af sind, krop og åndedræt. Øvelser er gjort alene eller med hjælp fra en quigong mester. Behov og symptomer på patienten bestemmer arten og omfanget af motion.Udover quigong motion, er akupunktur bruges til at indkredse specifikke problemer. Størrelsen af nåle, dybden af indsættelse, hvor lang tid gået og valget af punkter langs meridianer er alle baseret på virkningerne søges. Lægeurter er også ordineret til at holde patienten i den bedste fysiske tilstand muligt og forsøge at vende den leverskader.Kontrollerende leverbetændelse er en prioritet i kinesisk medicin. Anti-inflammation urter bruges til at beskytte leveren celler. Ud over at kontrollere inflammation, bruges kinesiske urter til at forbedre leveren albumin syntese og reducere blod i afføringen.

Kosttilskud

En saft fremstillet af spinat og gulerødder fungerer godt til at behandle skrumpelever og er en fælles behandling. For at gøre, juice gulerødder og spinat separat. Derefter blandes 200 ml af spinat juice med 300 ml gulerodsjuice.Eclipta alba er en effektiv urt for skrumpelever. Patienter bør tage en dråbe af ekstraktet og kombinere det med en tsk af honning. Blandingen bør tages tre gange dagligt i mindst 25 dage.En saft fremstillet af 50 g hvid radise blade og stængler kan tages på tom mave hver dag til behandling af skrumpelever.

Motion og hvile

Yoga kan være en effektiv behandling af skrumpelever, og certificeret yoga instruktører kan ofte anbefale skaber, der er nyttige i at inddrive fra leverskader.Undgå tung træning, hvile efter hårdt arbejde og få tilstrækkelig søvn er vigtig i behandlingen af skrumpelever, så godt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com