Hvorfor betragtes Depression som en risiko, når de køber livsforsikring?

07/24/2010 by admin

Mental sundhed bekymringer, især depression, er altid af interesse for både sundhed og livsforsikringer virksomheder.

Områder af interesse for livsforsikringsselskaber

Når du ansøger om livsforsikring, forvente selskabet at spørge dig om følgende fire ting; din kørsel record, din familie sygehistorie, dit personlige fysiske helbred og din mentale sundhed.

Dødelighed

Forsikringsselskaberne er især interesseret, når potentielle kunder har en tidligere diagnose af depression, fordi dødeligheden blandt personer, der lider af depression er markant højere end hos raske personer. En undersøgelse foretaget af det nederlandske Institut for Mental sundhed og afhængighed afslørede, at dødeligheden er næsten dobbelt.

Årsager til dødelighed

Selvom selvmordsrater spille en rolle i disse statistikker, er den større bekymring faktisk den stress, som depression medfører på kroppen. Dette udsætter deprimerede personer til en bred vifte af andre sundhedsmæssige risici, herunder forhøjet blodtryk, hjerteproblemer og nedsat immunsystemets funktion.

Sundhedsmæssige forhold sammenlignes med Depression

Desværre, en diagnose af svær depression kan sætte en person i den samme forsikring kategori som mennesker med kræft, AIDS, hjertesygdomme og diabetes.

Nyttige Tips

Hvis du er på udkig efter livsforsikring og har en diagnose af depression, være ærlig med din udbyder. Forsyne dem med eventuelle medicinske journaler, de har brug for. Holde hemmeligheder er ikke en god måde at udvikle tillid med forsikringsselskabet. Du kan også ønsker at overveje at vente et par måneder eller endda år efter en større mental sundhed diagnose, som vil hjælpe med at sænke din forsikring priser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com