Årsagen til en øjenundersøgelse

09/24/2010 by admin

Årsagen til en øjenundersøgelse

Du har brug at planlægge regelmæssige øjenundersøgelser som en vigtig del af din vision sundhed pleje. Fordi du kan udvikle en alvorlig øje problem uden at vide det, kan en rutinemæssig øjenundersøgelse hjælpe med at registrere øjenlidelser tidligt, når de er mest behandlelige.

Hvor ofte

Ifølge Mayo Clinic, bør et barn modtage en omfattende øjenundersøgelse mellem alder 3 og 5, og derefter har vision gentages hvert andet år. Voksne uden problemer med synet skal kontrolleres en gang i tyverne og to gange i trediverne, og derefter hver to til fire år frem til alder 65, når de skulle gå hver et til to år. Hvis du bruger briller eller har en familie historie af øjensygdom eller en kronisk sygdom såsom forhøjet blodtryk, bør du få en øjenundersøgelse oftere.

Synsstyrke

En øjenundersøgelse tester din evne til at se tingene fra en afstand. Hvis din vision korrektion, vil øjenlæge gøre en brydning vurdering for at afgøre, hvor meget du har brug for justering.

Synsfelt og farvesyn

Øje læger også test din visuelle felt (for at bestemme problemer med perifere syn) og farve vision (til at kontrollere for eventuelle problemer med opfatte farve).

Eye struktur

Lægen undersøger de muskler, der styrer øjenbevægelser. Han kontrollerer også sundhed af hornhinden, iris, linse, nethinden og synsnerven.

Grøn stær

Det er vigtigt at blive testet for glaukom, en alvorlig sygdom, der kan føre til blindhed ved at bygge trykket i øjnene men kan behandles med succes, hvis fanget tidligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com