Racing hjerte behandling

11/05/2010 by admin

En racing hjerte kan være en angst-redet oplevelse. Men der er et par måder at stoppe en racing hjerte, herunder fysiske manøvrer og bevægelser, der er nyttige i at regulere hjerterytme.

Bo ro

Holde stress på et minimum. Klare dit sind. Prøv ikke at fokusere på, at dit hjerte racing fordi det vil kun gøre dit hjerte race hurtigere. Tage langsomme, dybe indåndinger og forsøge at slappe af fysisk og mentalt.

Kost

Hvis du er tilbøjelig til en racing hjerte, følge en diæt, der er lavt indhold af mættet fedt og kolesterol. Kost spiller en stor rolle i hvordan hjertet slår og fedtholdige fødevarer kan snøre arterier--gør det sværere for hjertet til at slå og får det til at race.

Hydrering

Ophold hydreret ved at drikke nok vand hele dagen. At være ordentligt hydreret hjælper hjertet pumpe blod og ilt mere effektivt fordi cellerne er mættet og kan medvirke til at reducere antallet af en racing hjerte.

Medicin

Der er medicin til rådighed til at behandle en racing hjerte. Disse omfatter beta-blokkere, calciumkanalblokkere og blodtryksmedicin. Narkotika typisk lette arbejdsbyrden for hjertet og kan forhindre en racing hjerte fra forekommer, eller i det mindste mindske sværhedsgraden af hver episode.

Søvn

Den gennemsnitlige nødvendige søvn for hver enkelt varierer, men det spænder fra omkring syv til ni timer om natten. Mindre søvn kan betyde flere forekomster af en racing hjerte, fordi hjertet og kroppen er trætte og arbejder hårdere til funktion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com