Retsmidler for Toothaches & hævede tandkød

11/04/2010 by admin

Tandpine er normalt forårsaget af en betændelse i papirmasse inde i en tand. Dette er den indvendige del af tanden hvor nerveender og væv er fundet. Ifølge University of Wisconsin School of Medicine og folkesundhed er en tandpine almindeligvis et symptom af huller i tænderne, eller huller i tænderne. Tandpine kan være forårsaget af earaches, en abscessed tand eller bihulebetændelse. Hævede tandkød kan være forårsaget af tandkødsbetændelse, en infektion, eller endda graviditet. Mens hjem retsmidler kan hjælpe disse lidelser, altid besøge din tandlæge til at korrigere kilden til problemet.

Brintoverilte skyl

Hydrogenperoxid kan anvendes til at dræbe bakterier og andre infektioner, der kan forårsage en tandpine, ifølge Dental Health Magazine. For at udnytte dette middel, købe en flaske brintoverilte, som er tilgængelig på det lokale stof butik. Bland ½ tsk af hydrogenperoxid med 3 spsk vand og blandes. Placer denne løsning i munden og hvislen det rundt for 15 til 30 sekunder, og derefter spytte. Sørg for at du ikke sluge denne blanding, som hydrogenperoxid er giftigt ved indtagelse. Straks skylles munden ud med lunkent vand og Gentag hele din dag til at dulme en tandpine og reducere gum hævelse.

Fed olie

Fed olie er almindeligt anvendt som en duft og smag fødevarer. Det er også en lægeurt, der har antiseptiske egenskaber, ifølge US National Library of Medicine. Fed findes ofte inden for specialiserede cigaretter, som kaldes kreteks, eller blot "nelliker." Den vigtigste aktive ingrediens i denne urt er eugenol olie, der har antibakterielle, bedøvende og anti-inflammatoriske egenskaber. Mens fed er anvendt medicinsk for tidlig sædafgang, feber reduktion samt at frastøde insekter, mangler videnskabelige beviser for disse anvendelser. Ifølge den amerikanske National Library of Medicine, men har brug af fed til tandpine betydelig videnskabelig opbakning. Undersøgelser fremhævet af National Library of Medicine viser, at Fed olie er så effektiv i behandling af tandsmerter som 20 procent benzocain gel, som er en fælles ingrediens inden for oral medicin. Mens dette er en medicinsk olie, bør det aldrig være indført i munden uden at være fortyndet. Ufortyndet kontakt med tandkødet kan forårsage vævsskader samt overflade forbrændinger. For at korrekt fortyndes denne olie, kombinere 1 til 2 dråber fed olie med 2 tsk af mandel eller olivenolie. Bland disse ingredienser sammen og anvende med en vatpind direkte til tandpine og hævede gummi område. Hvis smerten stiger eller en brændende fornemmelse er til stede, straks skylle munden med lunkent vand indtil fornemmelsen er ophørt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com