Hvordan Bifocals arbejde

04/12/2010 by admin

Bifocals

Bifocals er briller, opfundet af Benjamin Franklin, som er dannet af to forskellige typer af objektiver. Typisk, den øverste linse korrigerer for afstand, og den lavere linse korrigerer for i nærheden af vision, såsom læsning eller computer arbejde. Dagens teknologi har tilladt for bifocals at kombinere begge typer af objektiver problemfrit ind i en ramme.

I nærheden af Synskorrektion

Findes på den nederste del af glas, i nærheden af vision linsen er en konveks stykke glas eller plast, som kan være en af fire typer: halvmåne, runde, rektangulære eller halv cut. Når læsning noget lukker i nærhed, ville en person se ned gennem den i nærheden af vision del af bifocals. Denne del af linsen er mere konvekse end del til distance visning.

Langt Vision korrektion

Når der fokuseres på objekter yderligere væk, ser Bifokale bæreren op og gennem afstand korrektion del af linsen. Dette er den mindste konvekse del af linsen. Lejlighedsvis, kan der ingen korrektion nødvendig i denne del af linsen, for dem, der ikke har problemer med at se genstande på afstand, men har dog brug for vision korrektion for nærliggende objekter.

Linser

Bifocals kan gøres ved at fusionere sammen to separate typer af linser, eller ved hjælp af et stykke glas eller plast, som indeholder forskellige krumninger på dens overflade. Sommetider, kan bifocals forårsage hovedpine og/eller svimmelhed på grund af de nødvendige tilpasninger for øjnene, når man ser gennem enten en del af linsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com