Pædiatri & smertefuld vandladning

10/26/2010 by admin

Nogle vandladningsproblemer påvirke folk i alle aldre, mens andre er unikke for børn. Hvis dit barn oplever smertefuld vandladning, kan en urolog med erfaring i pediatrics bidrage til at diagnosticere årsagen og tilbyde dig behandling forslag.

Smertefuld vandladning

Ifølge National Institutes of Health forudsætter smertefuld vandladning i et barn fornemmelser af stikkende eller brændende når han tømmer sin blære.

Infektion

En urinvejsinfektion opstår Hvornår bakterier ind et barns urinveje og forårsager betændelse og smertefuld vandladning.

Fysiske abnormiteter

Nogle tilfælde af pediatric smertefuld vandladning skyldes fysiske abnormiteter. I et barn med en ureterocele er del af en ureter tættest på hendes blære for snæver for urin til at passere gennem normalt. Et barn med urachal abnormiteter stadig har en del af forbindelsen mellem hendes blære og hendes navlestrengen efter fødslen, når det bør være forsvundet under den 20. uge af drægtighedsperioden.

Overvejelser

Ifølge den amerikanske urologiske Association, mest fysiske abnormiteter, der forårsager smertefuld vandladning opdages når patienter er stadig børn og korrigeres.

Behandling

Pediatric urinvejsinfektioner behandles med antibiotika. Fysiske abnormiteter behandles kirurgisk. En ureterocele kan rettes ved at fjerne ureterocele og genetablerer ureter til blæren. At fjerne urachal forbindelsen vil korrigere urachal abnormiteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com