Hvad er Over-the-Counter narkotika?

05/31/2010 by admin

Hvad er Over-the-Counter narkotika?

Over-the-counter, eller OTC, lægemidler er lægemidler, du kan købe på apoteket uden en recept og for de fleste mennesker, disse mindre stærk medicin, der kan klare dem gennem en casual hoste, forkølelse eller andre mindre lidelse såsom allergi, gær infektioner eller barndom problemer som hovedlus. Selv om håndkøbslægemidler er sikkert, er det vigtigt at læse etiketter og bruge den korrekte dosis.

Smertestillende midler

De to typer af smertestillende midler tilgængelige over-the-counter er acetaminophen og non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID). Acetaminophen virker ved at målrette de dele af hjernen, modtager smerte beskeder og ved at kontrollere temperaturen i kroppen. NSAID arbejde ved at mindske mængden af prostaglandiner din krop producerer. Disse stoffer irriterer nerveenderne og således forårsager smerte. OTC smertestillende midler også bidrage til at reducere feber og kan mindske smerter forårsaget af sådanne problemer som gigt og rygsmerter. NSAID bidrage til at mindske hævelse eller betændelse.

Hoste medicin og Decongestants

To former for hoste medicin er tilgængelige over-the-counter: antitussives og expectorants. Dextromethorphan er hostestillende eller hoste suppressant indeholdt i mest almindelige mærker folk bruger til at kontrollere deres hoste. Guaifenesin er slimløsende bruges i OTC-produkter. Sommetider hoste suppressant og slimløsende kombineres og tilgængelige OTC i denne formel. En almindelig bivirkning af OTC hoste sirup er normalt søvnighed.

Antihistaminer

OTC antihistaminer hjælpe med at lindre allergisymptomer såsom nysen, drippy næser, rindende øjne og nældefeber. De findes ofte i kombination med andre OTC medicin, såsom hoste eller koldt medicin. Når en antihistamin tabletten er slugt, blokerer det histaminer fra forårsager disse symptomer. Nogle antihistaminer kaldet første generations Antihistaminer arbejde ved at målrette området af hjernen, der styrer kvalme og opkastning, så denne type medicin bruges ofte til at bekæmpe køresyge.

Antacida

Mange mennesker lider af halsbrand og fordøjelsesbesvær og købe antacida over-the-counter. Denne populære afhjælpe neutraliserer syrer, mave, så en person føler en hurtig følelse af lettelse. Nogle antacida indeholder H2-blokkere og protonpumpehæmmere, som er langsommere at arbejde end andre typer af antacida, men lette halsbrand og fordøjelsesbesvær i længere tid. H2-blokkere og protonpumpehæmmere arbejde ved at reducere mængden af syre i maven gør. At tage antacida kan forårsage sådanne bivirkninger som hovedpine, kvalme, forstoppelse eller diarré.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com