Hvordan man forebygger blodpropper med Vitamin E

05/23/2010 by admin

Der er beviser for at E-vitamin hjælper med at tynde blodet, som kan bidrage til at forhindre eller forsinke koronar hjertesygdom og blodpropper, som kan føre til hjerteanfald eller venøs tromboemboli. Hvis du finder ud af du har blodpropper kan du nemt øge dit indtag af vitamin E ved at tage kosttilskud og spise fødevarer, der er tunge i vitamin E. Det er vigtigt, at også motion og undgå stress, når du har haft erfaringer med blodpropper. Hvis der fortsat problemer med dit hjerte eller andre betingelser, skal du kontakte din læge for passende løsninger.

Instruktioner

• Brug en hånd sanitizer, der indeholder E-vitamin hver dag ved rengøring dine hænder. Hånd sanitizer vil absorbere ind i din porerne til at hjælpe med at forhindre blodpropper i nærheden af områder af dine hænder og arme. Brug kun et passende beløb, som to eller tre sprøjter af sanitizer om dagen.

• Opretholde en kost, der omfatter fødevarer, der er tungt med vitamin E. For eksempel, bør du spise mere mandler, majs, jordnødder, solsikkekerner, valnødder og noget mad, der indeholder hvedekim. Nogle fødevarer som broccoli, spinat og asparges er godt for E-vitamin, men de indeholder også vitamin K, som kan øge koagulation.

• Tage vitamin E kosttilskud i flydende form i stedet for piller for de bedste resultater. Starte med at tage 8 mg af vitamin E hver morgen, når du vågner. Vaske ned den flydende tillægget med vand.

• Øge mængden af E-vitamin du tager hver dag fortsætter dit blod, clotting. For eksempel, hvis du tager kosttilskud 8 mg hver dag du bør øge det til 10 mg, og fortsætte med at spise vitamin E-tunge fødevarer.

• Konsultere en læge, hvis blodpropper fortsætter eller blodet er unormalt tyk. Der kan underliggende medicinske problemer såsom cystisk fibrose, tarm sygdom, leversygdom eller en overaktiv skjoldbruskkirtel, der kan kræve mere medicin end at tage E-vitamin dagligt.

Tips & advarsler

  • Prøv at undgå fødevarer, der er tunge i vitamin K, som dette vitamin har den modsatte effekt af vitamin E.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com