Kost for kræft i hjernen

04/24/2010 by admin

Ifølge National Cancer Institute, vil mere end 22.000 mennesker diagnosticeret med hjernetumorer og andre abnormiteter i forbindelse med nervesystemet i 2009. Hjernetumorer kan være kræft eller godartede. Traditionel kræftbehandling er tilgængelig til at hjælpe med at bekæmpe kræft i hjernen, men der synes at være voksende beviser for, at visse fødevarer kan bidrage til at afværge denne potentielt dødbringende sygdom.

Traditionelle terapi

Mange faktorer anses for ved fastsættelsen af den bedste behandlingsplan for kræft i hjernen. En onkolog vil tage hensyn til type og størrelse af malignitet, netop hvor i hjernen det ligger og den generelle sundhed og alder af patienten. Generelt omfatter tilpasset behandlingsplaner en kombination af stråling, kemoterapi og kirurgi.

Et stigende antal hjerne kræftpatienter overvejer ernæringsmæssige terapi som et supplement til konventionelle behandlinger.

KetoCal kost

Biologer på Boston College fandt, at en kommercielt tilgængelig højt fedtindhold, lavt kulhydratindhold kost væsentligt retarderede væksten af hjernetumorer i laboratoriemus.

KetoCal blev oprindeligt formuleret til at behandle børn, der lider af epilepsi. De forskere, (der var ingen finansielle andel i virksomheden) fandt at hjerne tumorer hos mus på KetoCal kost faldt i størrelse med op til 65 procent.

Resultaterne af undersøgelsen dukkede op i online-tidsskrift "Ernæring & stofskifte" i februar 2007.

Høj-fedt, lav-Carb diæt

Kræftpatienter på Wurzburg Hospital i nærheden af Otzberg, Tyskland deltog i en klinisk undersøgelse i 2007, der blev ledet af Dr. Melanie Schmidt og biolog Ulrike Kämmerer. Patienter blev sat på en højt fedtindhold eller ketogenic kost. Forskerne baseret kost på teorien om, at mest aggressive kræftformer afhænge af gæring af sukker til at vokse og sprede.

Kost planen består for det meste af hørfrø og hampefrø olie og protein fra animalske produkter og soja. Sukker og næsten alle kulhydrater er ikke tilladt.

Selvom fire af patienterne døde inden for den første uge af forsøget, fem andre, der stak hos den carb-fri kost viste positive resultater. Forskerne sagde deres tumorer aftaget eller stoppet med at vokse og deres generelle fysiske tilstand stabiliseres eller fik bedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com