Alkohol & Depression støttegrupper

12/27/2010 by admin

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse var der over 22.000 alkohol-induceret dødsfald i USA i 2006. Rapporter fra National Institute of Mental Health state, over 20 procent af den amerikanske voksne befolkning oplever en form for Depression hvert år. Oplevet sammen, producere alkohol og depression en giftig synergi. Alkohol og depression støttegrupper er afgørende for langsigtet opsving og i sidste ende føre til en højere livskvalitet for personer, der har brug for dem. Støttegrupper kan findes over hele USA og fokus på behandling og nyttiggørelse modeller for dem, der ønsker at deltage.

Historie

Støttegrupper for alkoholisme og dem, der er ramt af depression har eksisteret i årtier. Et eksempel er Anonyme Alkoholikere, den første officielle støttegruppe til at inddrive alkohol afhængige. Ifølge Alanon.org, blev gruppen grundlagt i 1935 af Bill Wilson og Dr. Bob Smith. Disse to mænd var afhængige af alkohol og var i opsving; de mødte hinanden i Akron, Ohio, i juni 1935 og besluttede at hjælpe hinanden med at forblive ædru. Fra dette punkt på grundlagde to Anonyme Alkoholikere, som har hjulpet millioner forbedre deres liv fra et alkoholmisbrug.

Typer

Der er forskellige former for støttegrupper for både alkohol misbrugerne og dem, der lider af depression. Alkohol support grupper omfatter normalt dem med 12-trins-model som anonyme alkoholikere og mere intensiv alkohol-afvænning gruppe programmer, der har både en one-on-one og gruppe komponent.

To typer af depression støttegrupper kan findes både for personer, der lider af depression og medlemmer af en familie, der bor med en person, der har psykisk sygdom.

Desuden gå alkohol og depression undertiden hånd i hånd; der er støttegrupper, der passer til begge disse sygdomme ind i deres support model.

Fastsættelse af mål

Fastsættelse af mål og indledende forberedelse er nødvendig før du indtaster en alkohol støttegruppe eller en for depression og andre psykiske sygdomme. Mål behandles normalt i processen, når de modtager støtte, men her er to spørgsmål til at begynde med:

Hvad motiverende du? --Det er et godt spørgsmål at afgøre, om du er virkelig gået en støttegruppe for at få hjælp eller hvis en anden vride armen eller tvinger dig.

Hvad gjorde jeg før min sygdom? --Et spørgsmål at tænke over de aktiviteter og udflugter du nød før at blive afhængige af alkohol eller indtaget sammen med depression, således at du kan eventuelt gøre beslutningen om at vende tilbage til disse foretrukne aktiviteter.

Tidsramme

Engagement er et vigtigt aspekt at enhver støttegruppe, navnlig for alkohol narkomaner og depression. Vejen til recovery, stresshåndtering og beskæftiger sig med forandring aldrig vil blive opfyldt i to eller tre support-gruppen møder. Tværtimod er den tidsramme, som alle deltager i en alkohol eller depression støttegruppe bør se på hvor som helst fra seks måneder til to år, mindst. Dette vil sikre, at eventuelle mål, der er blevet sat vil have været opfyldt eller nærmer afslutningen, og deltageren bliver i stand til at stå fast på hans eller hendes egne to fødder ud over gruppen.

Fordele

Der er både kortsigtede og langsigtede fordele for alle, der deltager i en alkohol og depression støttegruppe. Kortsigtede fordele omfatter modtage øjeblikkelig hjælp med misbrugsproblemer samt andre liv kampe og den erkendelse, at andre personer, ligesom du lider de samme problemer. Langsigtede fordele ved støttegrupper omfatter en højere livskvalitet, frihed fra alkoholafhængighed, flere coping teknikker for depression og personlige stolthed at du med held har overvundet din sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com