Den ernæringsmæssige værdi af pistacienødder

09/16/2010 by admin

De fleste nødder indeholder mineraler og vitaminer, der er afgørende for din sundhed og krop vækst. Pistacienødder er populære på deres egne snacks eller integreret i kager eller salater.

Calcium

Pistacienødder er høj i calcium, som er afgørende for vækst og vedligeholdelse. En kop af pistacienødder indeholder 14 procent af dit daglige værdi for calcium.

Jern

En sund dosis af jern findes i pistacienødder med 30 procent af dit daglige værdi i en kop. Jern hjælper kroppen at bringe ilt til blodet celler.

Kobber

Pistacienødder er en god kilde af kobber, som spiller en vigtig rolle i udviklingen af bindevæv og nerve dækker. Halv kop pistacienødder indeholder 20 procent af dit daglige værdi af kobber.

Magnesium

Pistacie nødder indeholder magnesium, som er fundet i enzymer, der regulerer forskellige funktioner sådan muskelsammentrækninger. Halv kop pistacienødder har 8 procent af den daglige værdi.

Vægt bekymringer

I en 2003 undersøgelse foretaget af Joan Sabate i Loma Linda University, personer, der erstattede pistacienødder til 20 procent af deres daglige kalorier ikke tager på i vægt, trods det høje fedtindhold af nødder.

Kalorier

En kop af pistacie nødder indeholder omkring 713 kalorier som 512 er kalorier fra fedt. En kop tør ristede og saltede pistacienødder har ca 727 kalorier, 530 fra fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com