Hvordan man kan gå til at sove uden stoffer eller sovepiller

04/16/2010 by admin

Alle oplever jævnligt søvnløshed, især i disse prøver økonomiske tider. Lægning i seng alle nat bekymre sig om, hvordan du betale regninger eller bekymre sig over andre problemer vil ikke løse noget, og det vil gøre dig føle forfærdeligt den næste morgen. Du vil være bedre til at møde den nye dag efter en god nats søvn. I stedet for at nå til sovepiller, Giv følgende trin en prøve. Det vil ikke skade, og hvem ved, måske du vil være mere udhvilet om morgenen.

Instruktioner

• Skriv din opgaveliste. Før du går i seng, skal du skrive din daglige opgaveliste for den følgende dag. Hvis du har en liste på papir, vil det holde dig fra at gøre mental lister hele natten lang, mens æglæggende i sengen forsøger at sove.

• Forstå der er intet du kan gøre sent om natten. Du kan have problemer og bekymringer, men chancerne er, er der intet du kan at indtil om morgenen. Så hvorfor bekymre sig? Hvad du ikke kan lave i øjeblikket, stop holder øje og fortælle dig selv, du vil behandle spørgsmålet når det er muligt. Hvis det er nødvendigt, føje den til din to do liste.

• Oprette din day dream. Dette vil være din "sovepille" erstatning. Alle har nogle fantasy dag drøm. Det kan være i realm af muligheden, som starter en hesteranch- eller en helt ud af rækkevidde fantasy, ligesom nybyggeri på månen.

• Skrive en bog om din fantasi dag drøm. Kinda, sorta. Når du lægger ned for at gå til at sove, ikke bare tænke på drømmen, tænker over det på en sådan måde, at du er ved at skrive en bog om det. Før du er færdig med din første side, vil du blive hurtigt i søvn.

• Start skrive hvor du slap. Den næste aften, når du går i seng, Begynd at "skrive" din bog, hvor du slap den foregående aften. Holde denne dagdrøm/historie, fjernet fra dine daglige bekymringer og reelle opgavelister. Det er din flugt, så du kan slappe af, ligner faktisk læser en bog for at hjælpe dig med at sove.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com