Årsager til kvalme & hovedpine

11/13/2010 by admin

Hovedpine er et symptom på mere end 2.000 sygdomme, ifølge wrongdiagnosis.com. Det er umuligt at stille en diagnose alene på en hovedpine, når så mange betingelser har samme symptom. Hvis en hovedpine er accompnied af et andet symptom som kvalme, kan så antallet af mulige årsager være indsnævret.

Hypertension

Når nogen har højt blodtryk kaldes hypertension. Over 50 millioner amerikanere lider af forhøjet blodtryk. Hypertension er også kendt som den "tavse dræber", fordi det er muligt at have højt blodtryk og heller ikke kender den. I tilfælde hvor der er symptomer på forhøjet blodtryk den første symptom er normalt en hovedpine, efterfulgt af føler kvalmende.

Hoved skade

Dem der lider af hovedpine og kvalme kan ønsker at overveje, om de har ramt hovedet for nylig. Næsten alle hovedskader, der har symptomer omfatter hovedpine og kvalme. Hvis hovedpine og kvalme efter at ramme dit hoved, se en læge at diagnosticere skaden. Hvis en hjernerystelse blev lidt, en anden ramt på hovedet kan gøre stor skade på hjernen.

Gift

Enhver form for gift ind i kroppen kan forårsage både hovedpine og kvalme. Den mest sandsynlige årsag er madforgiftning. Overveje, hvis du havde noget at spise for nylig, der ikke måske har været kogt ordentligt. En anden mulighed er gift fra et insekt bid. Tænk over om du er for nylig blevet bidt af en edderkop eller et andet insekt.

Syn

Problemer med syn kan forårsage hovedpine, hvilket kan føre til kvalme. Overveje om dit syn har været slukket eller hvis dine øjne er kløende, røde eller tårer for nogen oplever hovedpine og kvalme. Hvis dette er tilfældet, så besøg en øjenlæge.

Tømmermænd

En nat med at drikke alkohol kan medføre ubehagelige virkningerne af en tømmermænd, herunder en hovedpine og kvalme. Andre symptomer på en tømmermænd kan omfatte følsomhed over for lys og støj, sløvhed, diarré og tørst.

Hedeslag

Hvis hovedpine og kvalme efter at være i solen i en lang periode, kan personen lider hedeslag. Andre symptomer på hedeslag omfatter svedeture, muskelkramper og en svag fornemmelse. Drik rigeligt med vand når udenfor og gå indendørs hvis du begynder at føle varme udmattelse. Hedeslag kan føre til et hedeslag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com