Hvordan man vælger en industriel Spill Container

07/09/2010 by admin

Hvordan man vælger en industriel Spill Container

Opbevaringsbeholdere er afgørende for beskyttelse af miljø og mennesker, der arbejder omkring industriaffald. Forebyggelse af industrielle udslip kræver opbevaring og sikker håndtering af farlige materialer. Der er mange industrielle spill beholdere af alle former for kemikalier, så før du vælger en industriel spild beholder du bliver nødt til at forstå de reaktive mønstre af kemiske du forsøger at gemme. Bemærk også, at håndteringen er lige så vigtig som opbevaring.

Instruktioner

• Vide, hvad det er du vil gemme, før du forsøger at vælge en industriel spild beholder. Der er vand-, olie- og syre-baserede industrielle farligt affald og alle tre kræver beholdere fremstillet af forskellige materialer til sikker oplagring. Bestemme, hvad du skal gemme og derefter vurdere, hvad du allerede har tilgængelig.

• Vælg mellem spill kits, trommer eller Tønder, når du vælger en container. Hvis dit affald materiale er vand og olie-baserede vil du kunne bruge industrielle opbevaringsbeholder lavet af plastik, gummi og aluminium. Ætsende væsker kræver stål trommer.

• Beslutte, hvis du ønsker at købe en personlige værnemidler kit. Pris og tilgængelighed vil afhænge af din beslutning. Husk det er bedre at forebygge end at helbrede.

• Indse, at væsker let kan overløb en container. Måle væske for at blive gemt i din industrielle spill-beholdere og beregne volumen, således at du kan få den rigtige størrelse container for at garantere sikkerheden.

• Forskning dit produkt. Opbevaring og måde at håndtere beholderne, der kræver viden. Nogle industrielle spill-beholdere har håndtag, andre kommer med dollies, nogle er konstrueret med hjul og nogle kræver gaffeltrucks til at flytte.

• Kortlægge jeres savn. Ved din kemiske. Bestemme størrelsen og oplevelse af dit supportteam. Forskning og Køb industrielt spild beholder, der passer bedst til dine behov.

Tips & advarsler

  • Sørg for du bruger den passende beholder for din sikkerhed, sikkerheden for andre mennesker og miljø.
  • Dumping og utilstrækkelig opbevaring af farligt affald er imod loven.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com