Skulder senebetændelse & nakkesmerter

07/06/2010 by admin

Skulder senebetændelse & nakkesmerter

Skulder tendinitis opstår, når sener bliver også betændt at passere komfortabelt mellem arm og skulder knoglerne. Svær senebetændelse skuldersmerter kan ofte udstråler ind i halsen og trapezius området. Behandling normalt omfatter, resten, is, varme, medicin og motion.

Betydning

Enhver med senebetændelse og hals skuldersmerter skal starte øjeblikkelig behandling. Hvis de lader deres symptomer dvæle, kunne sener i rotator cuff rive. Dette kan kræve kirurgi.

Typer af behandling

Nogen med skulder senebetændelse bør hvile i et par dage. I løbet af denne tid, skal de bære en bandage for at forhindre yderligere skade. Derudover er det også vigtigt at tage en anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen til at lindre betændelse og smerte.

Andre typer af behandling

Bruge ice på skulderen for de første 48-72 timer. En ispose skal komprimeres direkte mod kilden til smerte. Ice styrer den indledende betændelse og hævelse ved at begrænse blodtilførslen til skulderen. Når den indledende hævelsen er aftaget, kan en varmepude stimulere blodgennemstrømning, som transporterer ilt og næringsstoffer afgørende for helbredelse.

Effekter af motion

Efter inflammation og smerte er under kontrol, øge strækøvelser og styrke-bygning øvelser yderligere blodgennemstrømningen og den helbredende proces. Stretching hjælper lindrer stramme muskler og øger fleksibilitet. Opbygge styrke i skulder og tilstødende muskler bliver bedre stabilisere fælles.

Tidsramme

Der er ingen fastsatte tidsramme for at overvinde skulder senebetændelse og hals smerter. Recovery er betinget af, hvor tæt man overholder specifikke behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com