Hvad er virkningerne af isolationsfængsling?

06/19/2011 by admin

Hvad er virkningerne af isolationsfængsling?

Mennesker er sociale væsner. Det er naturligt for folk at være nysgerrig om verden, for at udforske det og være i stand til at interagere med den. For dem i isolation, er disse grundlæggende behov taget væk. Forskere er begyndt at studere effekterne isolation har på de isolerede individer, der er blevet låst væk. Mens isolationsfængsling kan fjerne farlige personer fra den almindelige befolkning, kan virkningerne være skadelig.

Tab af frihed

Nogle ting mange vesterlændinge tager for givet er de almene frihedsrettigheder, de besidder, som kommer og går, som de har lyst. Mennesker, der er låst væk i ensom er ikke normalt der efter eget valg. At være begrænset til et værelse eller celle strimler person af følelsen af at være i kontrol over sit miljø. Dette kan medføre øget angst, paranoia, raseri og klaustrofobi. Mange indsatte, der er sat i isolation vil forsøge at tage kontrol over deres miljø ved at engagere sig i selvdestruktive opførsel lige slå sig eller nægter at spise.

Depression

Efter at have tilbragt betydelige tid adskilt fra andre mennesker, er mange enkeltpersoner bundet til at føle sig ensom og blive deprimeret. Isolerede individer vil begynde at savne familie og venner. Selv om de kender ensomheden ender til sidst, kan situationen begynde at føle sig håbløs. En afbrydelseskommando fra verden kan også opstå, fordi de kender uden for deres indespærring de betydningsfulde personer i deres liv er på vej om uden dem. Der er en betydelig selvmordsrate blandt mennesker fanget og isoleret.

Skizofreni

Personer under isolationsfængsling er på en høj risiko for at udvikle skizofreni. Denne psykiske lidelse, som ofte er uhelbredelig, kan være sat ud af øget stress eller angst. Begrænset mennesker kan opleve vrangforestillinger og hallucinationer; de kan høre stemmer, blive irrationelt paranoid eller vise andre symptomer signalering mental lidelse. En del af den måde mennesker kender hvad der er virkeligt og hvad der ikke er af reaktioner fra andre mennesker. Hvis du hører noget, forventer du andre mennesker til at høre det også. Uden andre mennesker rundt for at bekræfte, hvad der rent faktisk findes, kan menneskelige miste deres greb om virkeligheden og glide ind i vanviddet.

Langsigtede virkninger

Selv efter at blive fjernet fra ensom, kan folk, der har været i fangenskab for en lang periode har problemer med at justere til den almindelige verden. For nogle kan det være svært at forstå igen hvem de er, og hvordan de relaterer til andre mennesker. Enkeltpersoner kan miste fokus i samtaler, vises "tjekke ud" af virkeligheden. Øget angst eller paranoia, forblive, efter de har været reintegreres. Endelig, eksponering for en øget mængde af stimuli kan sende enkelt ind i en panik.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com