Sådan Beat træthed med sund kost

06/17/2011 by admin

Sådan Beat træthed med sund kost

Sund kost er afgørende for at give kroppen med energi til at fungere optimalt. Kroppen nedbryder proteiner, fedt og kulhydrater, og bruger eller gemmer energien. Nogle fødevarer giver en hurtig boost, der aftager lige så hurtigt. Andre fødevarer frigivelse energi over tid. Nøglen til at slå træthed med sund kost er at opretholde energireserver.

Instruktioner

• Undgå at kosten årsager til træthed, såsom sukker siv. Slik hæve dramatisk insulin niveauer. Svar styrtdykke blod sukker niveauer, skabe større træthed. Undgå simple kulhydrater, som skaber den samme reaktion som sukker. Spis fødevarer rige på vitamin C og D. tørrer abrikoser leverer jern, friske appelsiner give C-vitamin og vilde laks er en kilde til vitamin D.

• Spiser komplekse kulhydrater for vedvarende energi. Komplekse kulhydrater er i bunden af madpyramiden. Dette betyder, at den større del af din daglige kost bør være komplekse kulhydrater såsom fuldkorn. En klid muffin, for eksempel, vil hurtigt konvertere til væsentlige glykogen og vil frigive ind i blodet som glukose (energi).

• Afhængige af sunde hurtig energikilder. For disse tider, lav-energi, i stedet for chokolade, spise en højenergi fødevarer, såsom en banan. Bananer er fuld af protein, vitaminer og mineraler. Drikke et par kopper kaffe hele dagen. I moderation, kaffe øger energi.

• Spis fødevarer med næringsstoffer til energi. Gnaske en lille håndfuld mandler eller nyde en beholder med økologisk yoghurt. Disse er rig på vitamin B, opretholde metabolisme og konvertere mad til energi. Selen i paranødder regulerer Energikonvertering for hele kroppen. Carnitin, en aminosyre, der findes i fisk og avocado, regulerer frigivelse af energi ved din krop reserver af fedtsyrer.

• Vide, hvornår at tanke op. I starten af din dag, spise et kompleks carb-rige morgenmad bestående af havregryn eller andre fuldkorn og frugt. Ved middagstid, tage tid for en sund frokost. Nyd en eftermiddag snack af friske grøntsager, frugt, frø eller yoghurt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com