Hvordan man laver en ispose

07/07/2011 by admin

Hvordan man laver en ispose

Kolde terapi letter smerter og hævelse af skader. Køleelementer kommer i mange størrelser og stilarter afhængig af type og placering af skade. Men hvorfor bruge ekstra penge til at holde en række på side? Du kan gøre en custom-fit ice pack med fælles husholdningsartikler, rivaler enhver butik købte modstykke.

Instruktioner

• Brug ris til at oprette en mild ispose. Indsæt 1 1/2 kopper ris i en sandwich mellemstore, plast zip seal pose. (Enhver form for ris vil gøre.) Fryse ris i to timer. Resultatet er en enkel ispose, der føles ganske cool, endnu is ikke koldt, skal huden. Dette er en fremragende form af kold terapi til patienter, der finder ispose temperaturer for ubehageligt at modstå. For at gøre en større version, kan bruge 4 kopper ris og en gallon mellemstore plasticpose.

• Foretage en fleksibel gel ice pack ved at hælde en lille flaske af opvask flydende i en gallon størrelse plast, genlukkelig pose. Placer tasken inde i en anden pose til beskyttelse mod lækager. Dobbelt lynlås og derefter kontrollere både sæler, og anbringes i fryseren i mindst to timer. Den opvaskemiddel vil ikke størkne, men danner en isnende gel. Du kan ombryde denne type af ispose omkring knæ eller albuer og sikkert det på plads, når pakket med en bomuld forbinding. Dette er en omkostningseffektiv metode. Brug af opvaskemiddel (og vaske og genbrug posen) når du ikke længere behøver en is pack.

• Få fat i den nærmeste pose frossen frugt eller grøntsager til en improviseret hjemmelavet is pack. Enhver type vil arbejde, men søger mad med mindre stykker. For eksempel, virker en pose ærter bedre end en pose med broccoli. De mindre stykker gøre taske mere fleksible og form et tættere bånd til huden. Når indholdet af posen blive 'blød', blot re det fryse. Gemme i fryseren, indtil du har brug for en anden ice pack (eller en god side parabol).

• Oprette en fast, brugerdefineret-støbt genanvendelige ispose af drenching nye engangstændere bleer med almindeligt vand. Fold og dobbelt taske den våde ble, og så fryse det natten over. Når det viser sig, bliver ispose stiv. Ælt det godt, og granulerne gel inde i bleen vil løsne nok til at forme i en brugerdefineret pasform. Hvis du ikke kender en baby, kan du finde enkelt engangsbleer i automater.

• Konstruere en flydende is pack ved hjælp af en 1:2 blanding af afrids alkohol og vand fra hanen. Dobbelt-taske i plast zip forsegle tasker designet til fryseren opbevaring. Alkoholen, der bidrager til at opretholde den kolde temperatur og holder løgnehistorie fra indefrysning solid. Tydeligt mærke pakken som en ikke-spiselig is pack. Sprit er giftigt ved indtagelse.

Tips & advarsler

  • Ris er ikke ødelagt ved frysning. Når du er igennem med ice pack, kan du koge det som sædvanlig.
  • Du kan beskadige huden ved langvarig, direkte kontakt med genanvendelige køleelementer. Altid plads en fugtig vaskeklud under ispose til at forhindre skader på huden.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com