Øjenskyller behandlinger for grå stær

07/11/2011 by admin

Grå stær er et problem for millioner af amerikanere, og over halvdelen af amerikanerne over 65 år har nogle problemer, grå stær. Selv kirurgi er den løsning, der er anbefalet af de fleste læger for grå stær, foretrækker nogle personer mindre invasive valgmuligheder. Anekdotiske beviser har foreslået i årtier, en række hjem retsmidler eller øjet drop behandlinger kan være effektive til at standse cataract vækst eller tilbagefører virkningerne af grå stær. Øjenskyller behandlinger for grå stær er blevet mere og mere almindelige, med forskellige metoder fremspiring, der synes at gøre tricket for nogle personer.

Cineraria dråber

Cineraria plante, en blomstrende busk fundet almindeligt i Afrika, er længe blevet udråbt som en effektiv behandling af grå stær. Initiativtagerne til cineraria cataract dråber (almindeligvis benævnt CC dråber), hævder at de er ikke kun effektiv, men de er helt fri af den smertefulde, ubehagelige bivirkninger af andre behandlinger, grå stær. Mens nogle grå stær dråber og behandlinger forårsage en umiddelbar brændende fornemmelse i øjnene, synes cineraria dråber at give betydeligt mindre ubehag for brugeren.

Øjentrøst, en plante kendt til brug i behandling af øjeninfektioner, optræder ofte som en ingrediens i disse dråber. Lægens Desk Reference indeholder cineraria cataract dråber på deres liste over retsmidler for grå stær.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike, kan ifølge husråd, helbrede et væld af maladies. Lægevidenskaben har sikkerhedskopieret mange af disse påstande. Grå stær middel ved hjælp af æblecider eddike har været anvendt på både mennesker og dyr. Ifølge de fleste instruktioner, eddike blandes med destilleret vand og holdt i øjnene i flere minutter ad gangen. Andre retsmidler kræver indførelsen af yderligere ingredienser, såsom lille mængde af honning, i blandingen. Apple cider eddike er undertiden føjet til andre retsmidler (såsom den følgende te øjenskyller) for større effekt.

Ayurveda

Ayurveda er en traditionel indisk form for medicin, der bruger urter og øvelser til at fremme sundhed. En populær blår i øjnene at fastsætte grå stær er fremstillet af indisk te og anvendes koldt på øjnene. Kendt som triphala te, er denne indiske remedy fremstillet af frugter af tre forskellige træer findes i Indien. Efter te er gennemsyret af, det er belastet via en tynd klud og den afkølede væske påføres øjne ved hjælp af et øjenkop. Behandling bør forsøges op til tre gange om dagen, og det anbefales, at personer, der lider af grå stær også drikke te om morgenen og om aftenen for at fremme sundhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com