Sådan forberede hjernen aneurisme kirurgi

05/18/2012 by admin

En hjerne aneurisme er en tilstand, hvor et blodkar i hjernen begynder at bule. I nogle tilfælde kan i hjernen aneurisme briste, forårsager blødning i hjernen, som hurtigt bliver en meget farlig situation. Men hjernen aneurismer normalt ikke briste eller forårsage symptomer. De fleste mennesker, der har hjerne aneurismer finde mens de er ved at blive testet for andre medicinske problemer. Kirurgi er nogle gange den foreslåede behandling til at korrigere en hjerne aneurisme. For at få det bedste mulige resultat, er det bedst at forberedes til kirurgi.

Instruktioner

• Find ud af hvilke kirurgiske behandlinger er tilgængelige for dig. Så længe du er i en ikke-akut situation, vil din læge har tid til grundigt forklare dine muligheder og tilbyde anbefalinger. Henstillingerne vil blive gjort afhængig af størrelse og placering af din hjerne aneurisme. Spørg om de risici og fordele ved proceduren. Find ud af, hvilke typer af indsnit vil blive foretaget, hvilken del af din hjerne vil blive opereret, og spørge om brug af masker. Denne diskussion skal ske mindst én dag før operationen.

• Få lægegodkendelse for kirurgi. Du vil gennemgå en række test for at sikre, at du er en levedygtig kandidat til hjernen aneurisme kirurgi. Dette kan omfatte en EKG, blodprøver og en røntgen af thorax. Lad din læge vide, hvis du tager nogen medicin, vitaminer eller naturlægemidler kosttilskud. Også omtale hvis du nogensinde har haft en ugunstig bagstræv hen til anæstesi. Diskuter din fuld sygehistorie.

• Få oplysninger om din kirurg faglige baggrund. En neurokirurg vil udføre kirurgi. Planlægge en tid til at mødes med hende. Spørg hende, hvis hun har specialiseret sig i hjernen aneurisme kirurgi. Find ud af, hvor ofte hun udfører denne type af hjernekirurgi og spørge om hendes succesrate.

Tips & advarsler

  • Det kan være nødvendigt at afsætte afgivelse af blod fra familien eller fra en blodbank, i tilfælde af komplikationer opstår, hvilket gør det nødvendigt for dig at have en blodtransfusion.
  • Du kan være forpligtet til at holde op med at spise og tager medicin før hjernekirurgi.
  • Hvis du har symptomer på en bristet aneurisme, få lægehjælp øjeblikkeligt.
  • Mulige komplikationer fra hjernen aneurisme kirurgi omfatter blødning i hjernen og mindsket blodgennemstrømning til hjernen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com