Naturlige Lung Cancer Cure historier

04/19/2012 by admin

Skeptikere tager en anden se på naturlige helbredelsesmetoder for lungekræft. TV-nyhedsprogram "60 Minutes" har rapporteret om en levedygtig behandling, der bruger uskadelige radiobølger og guld partikler til at dræbe kræft overalt i kroppen. Den viste luftet 18 oktober 2009. Kanzius maskine, opkaldt efter sin opfinder John Kanzius, forventedes at være i fælles brug inden for et par år efter denne dato. Naturlig kræft behandling centre skyder op rundt om i landet, og udtalelser fra deres patienter vrimler. Forskere søger i andre retninger i håb om at finde en kur mod kræft, særligt at der påvirker lungerne.

Hørfrø historien om 90 procent succes

Selv en biopsi udføres for at vurdere typen af tumor i en af lungerne kan forårsage en tumor til at vokse fra ært størrelse til størrelsen af en grapefrugt i tre uger. Nogle mennesker simpelthen vælger at have hele lunge eller lunge lap fjernet. Men andre siger, de har brugt hørfrøolie, antioxidant concoctions, svampe af en visse arter og/eller asparges stoffer, fiskeolie og andre naturlige essenser til at helbrede deres lungekræft. Fremtrædende forsker Dr. Johanna Budwig, for eksempel, har masser af Internet sites kæmper at hendes metoder ved at bruge hørfrø og hytteost have helbredes 90 procent af patienterne med lungekræft eller enhver form for kræft.

Omega-3 fedtsyrer rapporteret som kur

Patienter med Terminal lungecancer har rapporteret om faldende tumorer med 94 procent gennem indtagelse af Omega-3 olier, såsom fiskeolier. Kemi involveret er relateret til hvordan kroppen heler sig selv ved hjælp af naturlige stoffer for at udrydde kræftceller og opbygge nyt væv. De fleste af disse historier er rapporteret åbent på internettet af venner, professorer og familiemedlemmer til patienter. De fleste siger de er villige til at bakke op deres historier, tilbyder før og efter CT scanninger.

Klinikker Espouse livskvalitet Vs. helbredelse

Klinikker med speciale i både konventionelle medicinske behandlinger og holistisk støtte gennem naturlig "medicin" almindeligt tilbyde bedre livskvalitet og forlænget levetid i stedet helbredelsesmetoder. Lungekræft er typisk terminal inden for to til fem år efter diagnosen. Men urter og kosttilskud bruges til at styrke kroppens naturlige forsvar og øger patientens livskvalitet. Mange klinikker og personer, som de har behandlet har udgivet bøger fortæller af naturlige helbredelsesmetoder, der arbejdede. Patienter med lungecancer bør henvende disse historier forsigtigt, at vide de ikke er videnskabeligt dokumenteret på samme måde som konventionelle medicin undersøgelser.

Drue kost hjælper nogle tumorer

Johanna Brandt, forfatter af "The drue Cure," insisterer den helbredende kræfter af druer til at vende lunge og andre typer af kræft værker. Hendes websteder tilbyder udtalelser af 100 procent kur fra at spise druer. Men der er Internet historier fra kræftpatienter, der siger, at de var ikke bedre eller værre efter et par måneder af indtage store mængder af druer.

Helbredende kræfter af basisk vand

Nogle producenter af vand-maskiner, at vende vand fra sur til alkalisk tout den helbredende kraft af vandet til at afbøde næsten enhver form for sygdom. Lungekræft er opført som en sygdom, der kan helbrede alkalisk vand. Historier findes i litteraturen ledsager disse vand-maskiner, men kun få er dokumenteret af lægevidenskaben. Holistiske metoder, men er meget sværere at videnskabeligt overvåge. Patienter med lungecancer ondt ikke ved at drikke alkalisk vand, spise druer eller tager hørfrø olie, så der er ingen reel grund til ikke at give disse såkaldte kure en prøve. Mådehold er nøglen, men fordi ethvert stof overhovedet taget på unormalt store mængder--selv drikkevand--kan skade eller nogle gange endda dræbe dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com